Luister de eindejaarsperiode op met deze nieuwe Netflix-titels!

Series |

Het einde van het jaar is in zicht en dat wil zeggen dat er weer heel wat getafeld zal worden. Tussen het eten door kan de televisie opgezet worden om naar Netflix te kijken. Daar zijn sinds kort nieuwe films en series te bekijken om de eindejaarsperiode nog verder op te luisteren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Unforgivable (2021)

Ruth Slater (Sandra Bullock) wordt vrijgelaten uit de gevangenis na een jarenlange celstraf. Ze vindt dat ze genoeg geboet heeft voor haar gewelddadige misdrijf uit het verleden maar daar zijn enkele oude bekenden niet mee akkoord. Zij hekelen de vrijlating van Ruth en maken haar het leven zuur. Dat kan haar echter niet deren, want Ruth is op zoek naar Katie (Aisling Franciosi): haar veel jongere zus die ze heeft moeten achterlaten en waar ze opnieuw de banden mee wil aanhalen.

Ontdek ‘The Unforgivable’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Terug naar de Outback (2021)

De giftige slang Maddie, hagedis Zoe, vogelspin Frank en schorpioen Nigel willen niet meer in het reptielenhuis van hun plaatselijke zoo verblijven. In plaats van elke dag naar starende mensenhoofden te kijken die hen als monsters beschouwen, dromen deze exotische dieren ervan om naar het wild terug te keren, terug naar de Australische outback en daar een beter leven te leiden. Om dat plan te doen slagen moet de groep, tegen hun zin, ook de schattige maar onuitstaanbare koala Pretty Boy meenemen...

Ontdek ‘Terug naar de Outback’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Witcher - Seizoen 2

Fans van ‘The Witcher’ kunnen opgelucht ademhalen want het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie is eindelijk gearriveerd. Daarin neemt Geralt van Rivia (Henry Cavill) prinses Ciri (Freya Allan) onder zijn hoede en neemt hij haar mee naar Kaer Morhen, de burcht waar hij zijn opleiding tot monsterjager kreeg. Geralt is zinnens om Ciri te beschermen tegen het kwaad dat ronddwaalt in de wereld maar ontdekt dat ze ook tegen zichzelf beschermd moet worden. Ondertussen wordt Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) geprezen door haar voormalige docente en tovenares Tissaia de Vries (MyAnna Buring). Yennefer is dan ook heel wat sterker geworden…

Ontdek het tweede seizoen van The Witcher vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Emily In Paris - Seizoen 2

Emily heeft haar weg gevonden in de Franse hoofdstad en voelt zich helemaal thuis tussen de Parijzenaars. De romantische gevoelens die ze koesterde voor enkele Parijse heren wil ze echter even achterwege laten om zich opnieuw te kunnen focussen op het werk, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Ontdek het tweede seizoen van Emily in Paris vanaf 22 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top