Rainbow Six Benelux Cup: Activit-E en 4Eggs vervolledigen de finaletabel

Nieuws | Na de kwalificatie van GAMMA en KVM bleven er nog twee lege plaatsen over in de eindfase van de Benelux Cup van Rainbow Six. Dankzij hun goede prestaties belandden Activit-E en 4Eggs bij de laatste vier van de competitie. Dus wie wint het leeuwendeel van de geldprijs van 10.000 euro?

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sinds ons artikel over de kwalificaties van GAMMA en KVM Esports, moesten er nog twee kwartfinalewedstrijden gespeeld worden om de laatste twee deelnemers voor de eindfase van de Benelux Cup R6S te kennen!

Nog voor de eerste wedstrijd begon, zou een probleem het schema veranderen. Terwijl Activit-E (aVe) tegen Passion zou moeten uitkomen, werd die laatste uiteindelijk uitgesloten wegens het niet naleven van bepaalde regels in verband met gedrag en verboden spelaccounts. Deze beslissing gaf Game Fist, eerder uitgeschakeld door aVe, nog een kans om terug te keren in de titelrace. Maar hun hoop bleek van korte duur na een snelle overwinning (7-2 / 7-1) voor Shakuur en zijn teamgenoten. Zij pakten zo hun ticket voor de halve finales!

Om deze eerste fase van de play-offs af te sluiten, restte enkel nog de clash tussen 4Eggs en Team Alpha! Twee teams met onbetwistbare kwaliteiten, maar slechts één van hen kon het laatste ticket bemachtigen! Een nederlaag voor 4Eggs zou een mooi voorbeeld zijn van de enigszins vreemde woordspeling: “Je raakt niet in de finale zonder wat eieren te breken!” Gelukkig heeft het resultaat ons daarvan gered met een 2-0 overwinning voor de hardgekookte Eggs. Na enkele zwaarbevochten duels (7-5 / 7-3), mocht het team onder leiding van Jume voor de tweede keer op rij naar de halve finales!

De uitslag staat dus vast! GAMMA GAMING, KVM Esports, Activit-E en 4Eggs zijn de vier teams die de feestdagen vrolijk zullen doorbrengen, voordat ze in het weekend van 8 en 9 januari tegenover elkaar komen te staan! Zal GAMMA zijn titel behouden, voor het team uit elkaar valt? Of zorgt een van de buitenstaanders voor een verrassing? We weten het over een paar weken…

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top