Kerst staat voor de deur: deze kerstfilms passeren deze week op de buis

Films | Hoera, bijna Kerstmis! Ook de Vlaamse tv-zenders zijn nu in volle kerstmodus, want deze week is er bijna elke avond een kerstfilm op de buis. Proximus Pickx lijst ze voor je op.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Maandag: 'Merry & Bright' op Play7

De moeder van Cate (Jodie Sweetin), CEO van een zuurstokkenfabriek in een klein stadje, fikst dates voor haar drukbezette, alleenstaande dochter. Een week voor kerst leert Cate Gabe kennen. Ze gaat er verkeerdelijk van uit dat de man de zoveelste date is die op haar afgestuurd werd door haar moeder. In werkelijkheid is Gabe een consultant bij Empire Corporate Recovery, die de opdracht kreeg om het bedrijf van Cate door te lichten en meer winstgevend te maken. En hij is ook single. Aanvankelijk klikt het niet tussen hen, maar daar komt al gauw verandering in. Ze ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan hun gave voor business...

Bekijk ‘Merry & Bright’ maandag om 22u25 op Play7 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: 'Candy Cane Christmas' op Play7

Candy Cane Lane, een straat in haar oude buurt die elk jaar wordt versierd door de bewoners, is al van kinds af aan de favoriete kersttraditie van Phoebe (Beverley Mitchell). Deze kerst besluit de buurt om de versieringen eens niet op te hangen, tot afgrijzen van Phoebe. Terwijl ze op zoek gaat naar een nieuwe traditie om haar op te vrolijken, beseft ze dat het niet de tradities zijn die we koesteren, maar de mensen met wie we ze doorbrengen. Ze ontdekt dan ook het ultieme ingrediënt dat haar kerstfeest ontbeerde: liefde!

Bekijk ‘Candy Cane Christmas’ dinsdag om 22u20 op Play7 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: 'Same Time, Next Christmas' op VTM 3

Olivia Anderson (Lea Michele), een architecte, ontmoette jaren geleden haar soulmate Jeff tijdens een jaarlijkse kerstvakantie met haar familie op Hawaï. Wanneer ze elkaar na jaren opnieuw tegen het lijf lopen in hetzelfde resort, blijkt de aantrekkingskracht tussen hen nog niet verdwenen te zijn. De oude liefde laait weer op, maar Jeff blijkt getrouwd en heeft een kind. Het rommelt echter in zijn huwelijk. Kunnen ze hun gevoelens deze keer wel een kans geven?

Bekijk ‘Same Time, Next Christmas’ woensdag om 20u40 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: 'A Bad Moms Christmas' op VTM 3

Drie moeders en hartsvriendinnen krijgen onverwacht bezoek van hun moeders tijdens de feestdagen. Amy (Mila Kunis) keek eigenlijk uit naar een rustige kerst aan de zijde van haar partner Jessie en is niet opgezet met het bezoek van haar overkritische moeder Ruth. Kiki (Kristen Bell) is dan weer overwerkt met haar vier kinderen, wanneer haar overbezorgde en bijna versmachtende moeder bij haar op bezoek komt. Ook Carla (Kathryn Hahn) krijgt voor eerst in jaren het gezelschap van haar moeder tijdens de feestdagen, en zij is daar initieel wel blij mee. Maar de moeders zijn hun kinderen vooral tot last. Ten einde raad zoeken de drie vriendinnen troost bij elkaar en smeden ze een plan om kerst weer naar hun hand te zetten. 'A Bad Moms Christmas' is een sequel op 'Bad Moms' uit 2016.

Bekijk ‘A Bad Moms Christmas’ donderdag om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: 'The Christmas Contest' op VTM 3

Bedrijfsconsultant Lara en gewezen baseballster Ben vernemen dat hun lokaal tv-station in Denver een kerstwedstrijd organiseert waar een geldprijs aan verbonden is, te doneren aan een goed doel naar keuze. De twee zijn exen van elkaar – hun relatie eindigde niet fraai – en weten niets af van elkaars plannen tot ze beiden opdagen op de eerste dag van de wedstrijd. Beetje bij beetje krijgen ze tot hun eigen stomme verbazing weer gevoelens voor elkaar. Nu moeten Lara en Ben bepalen wat voor hen belangrijker is: de wedstrijd winnen of de ware liefde vinden...

Bekijk ‘The Christmas Contest’ vrijdag om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top