Bekijk de unieke showcase van Ed Sheeran voor De Warmste Week op Eén!

Muziek | Ruim twee maanden geleden gaf Ed Sheeran de Warmste Week een flink financieel duwtje in de rug met een unieke showcase. Voor dit optreden zamelde hij met dank aan zijn trouwe fans meer dan 100.000 euro in, een mooi startschot voor deze campagne. Vanavond kan je de showcase bekijken op Eén.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het thema van dit jaar, 'Kunnen zijn wie je bent', ligt de Britse zanger nauw aan het hart. Dat heeft hij nogmaals benadrukt in het interview dat hij voor dit concert met gastvrouw Siska Schoeters had. Hij hield een pleidooi om voor je eigen geluk te kiezen. "Pas je niet aan en doe wat jou gelukkig maakt", zegt hij onder meer. Volgens Sheeran heeft hij nu succes omdat hij zichzelf is gebleven. "Iedereen wou mij casten als de nieuwe James Blunt, maar pas toen ik besloot mijzelf te zijn, kreeg ik succes", aldus de zanger.

Mooi begin

In de showcase bracht Sheeran enkele nummers van zijn nieuwe album '=' en ging hij in gesprek met de aanwezige fans over het thema van De Warmste Week. Dankzij deze actie van de zanger en de massale steun van zijn fans kon De Warmste Week begin oktober al 108.429 euro inzamelen. Dat is meteen een mooi startschot voor de solidariteitsactie, waarbij heel Vlaanderen geld inzamelt om projecten te steunen die drempels wegnemen of vleugels geven aan mensen zodat iedereen kan zijn wie die is.

Sheeran heeft duidelijk ook een warm hart voor de eindejaarsperiode. Dit jaar bracht hij maar liefst twee kerstsingles uit met popicoon Elon John. Daarnaast zal hij dit jaar ook te zien zijn in de legendarische Britse Royal Variety Performance, een jaarlijkse show waarmee het koningshuis goede doelen steunt.

Bekijk het volledige concert én de hartverwarmende gesprekken met Ed Sheeran op 19 december om 21u50 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kan je niet genoeg krijgen van Ed Sheeran? Zijn liveoptreden op het iTunes Festival is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top