Twee zeges in een weekend met veel kilometers voor Van Aert

Wielersport | Met de Ethias Cross in Essen op zaterdag en de Wereldbekercross in het Italiaanse Val di Sole stond er een dubbel weekend op het programma voor de veldrijders en veldrijdsters. Wout van Aert bekroonde dat weekend met twee zeges, maar logistiek kwam daar heel wat bij kijken.

Door Tagtik

Deel dit nieuws

Via de sociale media deelde de Belgisch kampioen veldrijden het dolle traject dat hij dit weekend moest afleggen om aan die twee crossen deel te nemen en daarna op stage te kunnen vertrekken met zijn ploeg Jumbo-Visma.

Zaterdag trok hij vanuit zijn woonplaats Herentals in de Kempen naar Essen, in het noorden van de provincie Antwerpen, net aan de grens met Nederland. Na de cross van Essen wachtte hem een autorit naar de luchthaven van Charleroi. Daar nam hij het vliegtuig naar Bergamo in Italië. Zondag volgde dan nog een autorit naar Val di Sole voor de Wereldbekercross. 

Na afloop van die cross keerde hij terug naar Bergamo. Daar nam hij maandag dan het vliegtuig naar Barcelona voor de ploegstage in Girona.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top