Crisis compleet bij Lommel? Coach Van der Veen al enkele dagen 'spoorloos'

Sport | Lommel SK zit al enkele weken in de hoek waar de klappen vallen. De Noord-Limburgers konden al acht opeenvolgende wedstrijden niet winnen en zijn momenteel voorlaatste in de stand. Om de crisis compleet te maken, blijkt de coach ook nog eens 'vermist' te zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgen Het Belang van Limburg is coach Peter van der Veen al sinds vorige donderdag 'spoorloos'. De club liet zaterdag verstaan dat de Nederlander niet meereisde naar Moeskroen omwille van 'familiale redenen', maar binnen het bestuur zou niemand weten waar Van der Veen precies uithangt en wanneer hij terug zou komen.

T2 Luis Felipe Ferreira nam de honneurs waar op Le Canonnier, maar ook hij kon niet voorkomen dat de Limburgers een nieuwe nederlaag leden. Hoe het nu verder moet in Lommel, zal nog moeten blijken. Maar het mag duidelijk zijn dat de club in een diepe crisis steekt.

Van der Veen staat sinds deze zomer aan het roer bij Lommel. Hij nam - als T2 - de rol van hoofdcoach over toen Liam Manning vlak voor de competitie totaal onverwacht besliste om de Gestelsedijk in te ruilen voor een avontuur bon MK Dons.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top