Livestream : FIFAe Nations Online Qualifier 2022 | Play-Ins

Nieuws | De FIFAe Nations Series is terug! Gedurende vier weken van competitie zullen de eDevils België vertegenwoordigen in de play-in fase van de grootste internationale competitie op FIFA 22. Je kunt het toernooi op 10 en 11 maart live volgen op de website Proximus Esports, maar ook op tv via Pickx Live!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na hun historische kwalificatie voor de groepsfase van de FIFAe Nations Series in 2021, zijn de eDevils dit jaar opnieuw van de partij! Ze nemen ook in 2022 deel aan de play-in fase van de FIFA-competitie die tussen landen en in teams van twee wordt gespeeld.

Gedurende vier weken van competitie zullen de verschillende landen proberen om zo hoog mogelijk in het klassement van hun conferentie te blijven. Die is in twee divisies verdeeld. De hoogst gerangschikte teams plaatsen zich rechtstreeks voor de play-offs van het toernooi. De anderen zullen zich via het online Main Event-kwalificatietoernooi moeten plaatsen om hun ticket veilig te stellen.

Livestream:

Na een rampzalige eerste week, met een degradatie naar de tweede divisie, lijken de eDevils zich in de tweede kwalificatieweek te hebben hersteld. Gesterkt door de komst van een beslissende ShadooW zijn de eDevils er na twee succesvolle speeldagen in geslaagd naar de tweede trede van het podium te stijgen. 

De samenstelling van ons nationale team voor deze derde week van de play-in periode is opnieuw veranderd. De huidige leider van de Proximus ePro League, Gilles Bernard, zal het shirt overnemen van Zak Bentato van Anderlecht, die al sinds het begin van het seizoen in de ploeg zit. Bernard speelt deze week samen met ShadooW en Stefano Pinna. Het valt nog te bezien of de drie spelers elkaar zullen aanvullen en hoeveel punten ze kunnen behalen tijdens de twee wedstrijdavonden.

Programma:

  • Match week #1: 16 en 17 december 2021
  • Match week #2: 27 en 28 januari 2022
  • Match week #3: 10 en 11 maart 2022
  • Match week #4: 7 en 8 april 2022

Afspraak op 10 en 11 maart, om 16u50! Je kan de wedstrijd live volgen hier in livestream op de website Pickx Esports en onze sociale netwerken, maar ook op televisie op Pickx Live.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top