De FIFAe Nations Series is terug! Gedurende vier weken van competitie zullen de eDevils België vertegenwoordigen in de play-in fase van de grootste internationale competitie op FIFA 22. Je kunt het toernooi op 16 en 17 december live volgen op Pickx Esports, maar ook op tv via Pickx Live!

Onze eDevils Stefano Pinna en Shadoow namen vorig seizoen al deel aan dit toernooi. Het duo kon zich met glans kwalificeren voor de groepsfase in Kopenhagen, die uiteindelijk werd afgelast. De Belgen zullen proberen dit huzarenstukje te herhalen, via de vier weken durende play-ins van de competitie.

Livestream:

Gedurende vier weken van competitie zullen de verschillende landen proberen om zo hoog mogelijk in het klassement van hun conferentie te blijven. Die is in twee divisies verdeeld. De hoogst gerangschikte teams plaatsen zich rechtstreeks voor de play-offs van het toernooi. De anderen zullen zich via het online Main Event-kwalificatietoernooi moeten plaatsen om hun ticket veilig te stellen.

Voorlopig heeft de RBFA, de Belgische Voetbalbond, nog niet bevestigd welke eDevils ons land in de competitie mogen vertegenwoordigen. Die aankondiging wordt in de komende dagen verwacht.

Programma:

  • Match week #1: 16 en 17 december 2021
  • Match week #2: 27 en 28 januari 2021
  • Match week #3: 10 en 11 maart 2022
  • Match week #4: 7 en 8 april 2022

Afspraak op 16 en 17 december, om 17u! Je kan de wedstrijd live volgen op Pickx Esports en onze sociale netwerken, maar ook op televisie op Pickx Live.