Amerika valt voor Stromae in ‘The Tonight Show’

Muziek |

In oktober 2015 pakte Stromae al Madison Square Garden in New York in en nu blijkt het Amerikaanse publiek opnieuw voor hem te vallen. Normaal had Stromae vrijdag live moeten optreden in ‘The Tonight Show with Jimmy Fallon’. Dat had de Brusselse zanger eerder deze week op Twitter aangekondigd. Maar verrassend genoeg was Stromae woensdag al in de talkshow te zien, melden Het Laatste Nieuws en La Dernière Heure. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het optreden, een vooraf opgenomen opvoering van zijn nieuwste single, ‘Santé’, kan je bekijken op de YouTube-pagina van ‘The Tonight Show’ en is ondertussen al meer dan 100.000 keer bekeken. De reacties op de clip zijn bijzonder lovend. “Hij is een echt genie. Welkom terug, Stromae!”, schrijft een kijker in een reactie.  “Wat een ongelofelijke comeback”, luidt de reactie van iemand anders. “Ik heb tranen in mijn ogen. Hoe mooi om te zien. Een geweldig optreden. Het zal ons goed doen, in deze duistere tijden.”

Op 4 maart 2022 brengt Stromae zijn nieuwe plaat uit, die ‘Multitude’ zal heten. Rond die periode start hij ook een tournee. Het optreden op 22 februari in Paleis 12 aan de Heizel in Brussel was in 15 minuten uitverkocht.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top