Netflix heeft nieuws in petto in januari

Series | De start van het nieuwe jaar betekent ook de komst van nieuwe films en series op streamingplatform Netflix! Als je nog moet bekomen van de feestmaaltijden van december, is er niets beter dan je in de zetel te ploffen en te genieten van de eerste Netflixreleases van 2022.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Cobra Kai - seizoen 4

Een modern update van de nostalgische filmreeks ‘The Karate Kid’, dat is de succesreeks ‘Cobra Kai’. Decennia na de gebeurtenissen van ‘The Karate Kid’ knopen we aan met Johnny Lawrence, de pestkop uit het origineel die zijn eigen karatedojo opstart. Dat doet de oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer oplaaien. In het derde seizoen zagen we hoe de twee een gemeenschappelijke vijand vonden in de oudere karateleraar Kreese en hoe ze eindelijk de handen in elkaar wisten te slaan. Nu is het tijd dat Johnny en Daniel (net zoals in de originele films geacteerd door Ralph Macchio en William Zabka) Kreese voor eens en voor altijd confronteren op het All Valley-toernooi.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Cobra Kai’ vanaf 31 december op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Hookup Plan - seizoen 3

Elsa, Charlotte en Émilie zijn terug voor een derde en laatste seizoen van de Franse romantische komedie ‘The Hookup Plan’. Daarin volgen we de perikelen van een groep vrienden die zowel met alledaagse als unieke problemen kampt. Milou en Charlotte merken dat hun vriendin Elsa haar ex maar niet kan vergeten, dus ze besluiten om de escorte Jules in te huren om enkele keren met haar op date te gaan. Maar wanneer Jules als een blok valt voor Elsa en zij ontdekt wat haar vriendinnen hebben gedaan, is het hek van de dam. Het laatste hoofdstuk van de avonturen van Elsa en haar vrienden belooft vol emotie te zitten.

Ontdek het derde en laatste seizoen van ‘The Hookup Plan’ vanaf 1 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

After Life - seizoen 3

Ricky Gervais, de bedenker en hoofdrolspeler van de originele Britse ‘The Office’, scoorde in 2019 opnieuw een grote hit met ‘After Life’. Daarin vertolkt hij de cynische Tony, die na de dood van zijn vrouw beslist dat hij vanaf nu zegt en doet wat hij wil, zonder filter. Het is zijn manier om de wereld te straffen, maar dan dwingt zijn vriendelijke en menslievende omgeving hem om een beter mens te worden. ‘After Life’ is afwisselend grappig, aangrijpend, donker en hoopgevend. Aan het einde van het tweede seizoen moest Tony opnieuw met een vernietigend verlies afrekenen, dus in het derde zullen we zien hoe hij daarmee omgaat, en dus in welke mate hij gegroeid is sinds zijn vorige trauma.

Ontdek het derde seizoen van ‘After Life’ vanaf 14 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Too Hot to Handle - seizoen 3

In de realityreeks ‘Too Hot to Handle’ worden tien aantrekkelijke singles samen in een resort gezet waar ze verschillende workshops moeten doorlopen. Er wordt duchtig geflikflooid, maar kussen of ander seksueel contact is ten strikste verboden. Als ze die regels verbreken, gaat er geld uit de prijzenpot. Denk ‘Temptation Island’, maar dan alleen met de verleiders. Guilty pleasure-entertainment is de reeks zeker, en dankzij de komische en snedige opmerkingen van de virtuele assisten/presentator, ingesproken door comedienne Desiree Burch, worden de deelnemers op tijd en stond eens op hun plaats gezet.

Ontdek het derde seizoen van ‘Too Hot to Handle’ vanaf 19 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Ozark - seizoen 4

De door critici en publiek gelauwderde dramareeks ‘Ozark’ komt in het vierde seizoen tot een einde. We volgen financieel consultant Marty Byrde (Jason Bateman), die met zijn familie van Chicago naar de Ozarks in Missouri verhuist. Vijf jaar lang heeft hij miljoenen witgewassen voor een drugsbaron. Nu moeten ze onderduiken om hopelijk van hun vergaarde fortuin te kunnen genieten, maar dat loopt niet zonder problemen. Het vierde en laatste seizoen, waarin nog een hoop nieuwe personages de revue zullen passeren, is met 14 afleveringen langer dan de vorige, dus het ziet ernaar uit dat de makers hun tijd willen nemen om de serie een waardig einde te bezorgen. Zoals Jason Bateman zei in een interview: “Meer afleveringen betekent meer problemen waar de familie in zal rollen.”

Ontdek het eerste deel van het vierde en laatste seizoen van ‘Ozark’ vanaf 21 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

The Lost Daughter

In dit regiedebuut van Maggie Gyllenhaal zien we de ervaren universiteitsprofessor Leda tijdens de zomervakantie aan de Griekse kust. Wanneer ze op het strand bewonderend kijkt naar de idyllische relatie van een jonge moeder met haar dochtertje, komen pijnlijke herinneringen naar boven. Deze film werd op het Filmfestival van Venetië terecht bekroond met een Gouden Leeuw voor beste scenario. Het verhaal - een bewerking van een boek van Elena Ferrante - lijkt op het eerste zicht een thriller... maar als je beter kijkt, is het eigenlijk een karakterstudie van het moederschap. De acteerprestaties van Olivia Colman als Leda zijn de kers op de taart.

Ontdek 'The Lost Daughter' vanaf 31 december 2021 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Ada Twist, Scientist - seizoen 2

Ook voor de jongsten heeft Netflix wat in petto, want er komt een tweede seizoen aan van ‘Ada Twist, Scientist’. In de geanimeerde serie zien we de jonge wetenschapster de wereld ontdekken. Scenarist Chris Nee maakte de reeks op basis van de gelijknamige boeken van Andrea Beaty en kreeg ondersteuning van niemand minder dan Michelle en Barack Obama als uitvoerende producenten. Ada Twist (wetenschapster), Rosie Revere (ingenieur) en Iggy Peck (architect) zijn drie vrienden die eropuit zijn om de mysteries van de wereld op te lossen aan de hand van wetenschap. De makers hopen kinderen warm te maken voor STEM-vakken door te tonen hoe die antwoorden kunnen bieden op de grote vragen.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Ada Twist, Scientist’ vanaf 25 januari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top