De tv-optie Pickx Mix trapt het nieuwe jaar af met spannend kijkvoer

Het nieuwe jaar start met een dosis spanning voor de klanten van de tv-optie Pickx Mix, want in januari heeft de tv-optie weer tal van nieuwe fictie- en documentairereeksen in de aanbieding. Deze programma’s moet je gezien hebben.

Guilt

De Schotse BBC-thriller ‘Guilt’ neemt ons mee naar het pittoreske Edinburgh, waar broers Max en Jake denken dat ze weg zullen komen met een moord. Max is een rijke man die een schijnbaar perfect leven leidt, terwijl platenverkoper Jake maar net de eindjes aan elkaar kan knopen. Ze doden per ongeluk een oude man en proberen hun daad te verbergen, maar dan leren ze dat ze niemand kunnen vertrouwen – ook elkaar niet. Door hun schuldgevoelens en het wantrouwen, vallen hun levens uit elkaar in een verhaal vol zwarte humor.

Guilt werd voor het eerst uitgezonden op BBC Scotland in 2019. Dit najaar volgde er een tweede seizoen. Nadat de spannende thrillerreeks een succes werd in eigen land, werd die wereldwijd geëxporteerd. In de hoofdrollen zien we Mark Bonnar (‘Casualty’, ‘Psychoville’) als Max en Jamie Sives (‘Hard Sun’, ‘Chernobyl’) als Jake.

Ontdek ‘Guilt’ vanaf 13 januari elke donderdag om 21u op BBC Entertainment, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Curse of Oak Island – seizoen 9

Over het beruchte Oak Island doen de wildste theorieën de ronde. Schattenjagers komen al sinds de 18de eeuw naar het eiland omdat legendes zeggen dat de schatten van de beroemde piraat Captian Kidd er verborgen waren. Sindsdien staken ook andere geruchten de kop op, over relikwieën, unieke manuscripten en de juwelen van Marie Antoinette, die allemaal op het eiland te vinden zouden zijn.

Een groep schattenjagers die nog steeds actief is op het eiland, is de zogenaamde “Michigan Group”, waarvan Rick en Marty Lagina en hun vriend Craig Tester deel uitmaken. Voor de camera’s van ‘The Curse of Oak Island’ zoeken de mannen naar waardevolle kleinoden zoals eeuwenoude munten, juwelen en religieuze objecten. Het negende seizoen van deze reeks is op komst, het achtste is vanaf 3 januari beschikbaar in de VOD-catalogus van Pickx Mix.

Ontdek seizoen 9 van ‘The Curse of Oak island’ vanaf 11 januari elke dinsdag om 20u30 op History Channel, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Top