NFL-speler verwijst naar Call of Duty: Warzone na touchdown

Nieuws | Fans van American Football werden getrakteerd op een groot spektakel tijdens de wedstrijd tussen de Los Angeles Rams en de Jacksonville Jaguars. Na de tweede touchdown van zijn team, had speler Odell Beckham wat plezier met een kleine verwijzing naar de Battle Royale Call of Duty: Warzone.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Videogames hebben de voorbije jaren een veel groter publiek bereikt dan veel mensen hadden voorspeld. Heel wat sterren, waaronder topsporters, gamen. Gaël Monfils verscheen bijvoorbeeld op verschillende streams, en speelde een potje tennis tegen streamers Domingo en ZeratoR.

De aanwezigheid van atleten in de videogamewereld gaat veel verder dan wat sommigen zouden verwachten. NFL-fans die tijdens de dertiende speeldag naar de wedstrijd tussen de Los Angeles Rams en de Jacksonville Jaguars keken, hebben dit aan den lijve kunnen ondervinden.

In het vierde kwart, met een voorsprong van 30-7 voor zijn team, scoorde receiver Odell Beckham zijn tweede touchdown na een pass van teamgenoot Matthew Stafford.

Terwijl hij zijn actie vierde, wierp die laatste zich op zijn teamgenoot, waarbij hij deed alsof hij struikelde. Op de grond leek de speler dezelfde revive-techniek te gebruiken als die in de battle royale Call of Duty: Warzone. Tot groot jolijt van de toeschouwers in het stadion.

De speler is inderdaad geen onbekende in de FPS van Activision en Raven Software. Beckham werd al meerdere keren gesignaleerd in het spel, in het gezelschap van andere bekende spelers en enkele leden van de FaZe Clan.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top