Met een nieuwe reeks concerten toonde Stromae aan dat hij helemaal terug van weggeweest is. Vandaag maakte hij ook bekend dat hij vrijdag aanschuift aan de tafel van Jimmy Fallon in het programma 'The Tonight Show with Jimmy Fallon'. Bovendien lanceert hij in het voorjaar van 2022 ook een nieuw album.
"Voor het geval het nog niet duidelijk was", valt te lezen op de Instagrampagina van Stromae. "'Multitude' komt uit op 4 maart 2022." Belgische fans kunnen zijn nieuwe plaat al reserveren en Stromae herhaalde in zijn post ook nog op ludieke wijze dat hij opnieuw gaat touren. "Ik ben blij dat ik jullie dit nieuws eindelijk kan vertellen, want het is al een tijdje geleden. Tot binnenkort!"

Na een pauze van maar liefst acht jaar lanceerde Stromae in oktober een nieuwe single: 'Santé'. Hij zal de komende weken en maanden optreden in Paleis 12 in Brussel en op festivals als Werchter Boutique en Les Ardentes. Zijn nieuwe single staat al zeven weken in de top tien van de Ultratop en zijn concert in Brussel was op vijftien minuten uitverkocht. Het is dus duidelijk dat zijn fans hem gemist hebben.