Nieuw betoverend kijkvoer op Disney+ voor het eindejaar

Kids |

Ook in december verrast en vermaakt streamingplatform Disney+ ons met nieuwe, leerrijke en betoverende titels. Om je warm te maken voor enkele nieuwe films en series die je dit eindejaar kan verorberen, zetten we enkele nieuwe releases op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Star Wars: The Book of Boba Fett

Boba Fett is niet langer alleen een huurling, maar vindt zichzelf opnieuw uit naast Fennec Shand. De nieuwe serie ‘The Book of Boba Fett’ speelt zich af in het ‘Star Wars’-universum en is een spin-off van de erg populaire serie ‘The Mandalorian’ en gaat verder waar dat verhaal eindigde. Temuera Morrison en Ming-Na Wen hernemen de hoofdrollen als Boba Fett en Fennec Shand. De reeks is geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez.

Ontdek ‘The Book of Boba Fett’ vanaf 29 december op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Encanto

Encanto’, van Walt Disney Animation Studios, vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek - een encanto genaamd. De magie van de encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spierkracht tot geneeskracht - elk kind op één na, Mirabel.

Als ze ontdekt dat de magie die de encanto omringt in gevaar is, beseft Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is. Emmy-, Grammy-, en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda (‘Hamilton’, ‘Vaiana’) schreef de liedjes voor de film. ‘Encanto’ is geregisseerd door Byron Howard (‘Zootropolis’, ‘Rapunzel’), Jared Bush (co-regisseur ‘Zootropolis’) en co-regisseur Charise Castro Smith (schrijver van ‘The Death of Eva Sofia Valdez’) en geproduceerd door Clark Spencer en Yvett Merino.

Ontdek ‘Encanto’ nu op Disney+, beschikbaar via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top