De U19-ploeg van Club Brugge heeft dinsdagnamiddag op de zesde en laatste speeldag in groep A van de UEFA Youth League (Champions League-pad) de zege uit handen gegeven op bezoek bij Paris Saint-Germain. Jong blauw-zwart liep uit tot 0-2 maar zag de Franse topclub, die nota bene met een man minder speelde, in de tweede helft terugvechten en winnen met 3-2. PSG verovert de poulewinst, Club is tweede.
Club en PSG waren voor aanvang van het duel al zeker van een plaats in de top twee van de groep en bikkelden om poulewinst. Mathis Servais (19.) zette de Belgische bezoekers op rozen en toen Arne Engels (44.) er op strafschop 0-2 van maakte, waarbij thuisspeler Bitshiabu met rood moest gaan douchen, leek de partij gespeeld. Niks was minder waar en in de tweede helft ging de thuisploeg, dankzij Simons (69.), Zaire Emery (73.) en Odobert (90.+4) helemaal in het gaatje, op en over Club (3-2). 

Op de eerste speeldag speelde Club NXT 2-2 gelijk tegen Paris Saint-Germain. Daarna volgde een 1-4 zege bij RB Leipzig en een 1-1 gelijkspel thuis tegen Manchester City. Op de vierde speeldag won Club een spektakelstuk bij City (3-5), waarna de West-Vlamingen de punten thuis hielden tegen Leipzig (4-1). In de andere wedstrijd won City dinsdag met 0-1 bij Leipzig. PSG kroont zich tot groepswinnaar met veertien punten, voor Club (11). City (8) en Leipzig (0) sluiten de rij.

PSG stoot als groepswinnaar door naar de achtste finales. Runner-up Club Brugge plaatst zich voor de play-offs tegen een team uit het kampioenenpad met als inzet een stek bij de laatste 16. Ook KRC Genk komt in deze play-offs in actie.