Vikings willen vloek doorbreken, Packers op een zucht van play-offs

Sport |

De NFL zet de laatste rechte lijn van het reguliere seizoen in. Deze week wordt de veertiende speeldag beslecht en met Eleven Sports zit je op de eerste rij voor twee noordelijke wedstrijden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vikings zoeken weer een overwinning

Eind november wist Minnesota Vikings nog een spectaculaire winst te boeken tegen Green Bay Packers. De leider van de NFC North Division moest de duimen afleggen tegen de ploeg uit de noordelijke Amerikaanse staat. Maar helaas wisten de overwinnaars niet op dat elan verder te gaan, want in de 49ers en de Lions moesten ze hun meerderen erkennen. De Packers prijken intussen comfortabel op kop, de Vikings hebben wat inhaalwerk op de tweede plaats. Ze hopen vrijdag wat goed te maken tegen de Steelers. De ploeg uit Pittsburgh is niet denderend aan het seizoen begonnen en valt met een derde plaats voorlopig buiten de play-offs. Het duel tussen de twee ploegen in mindere vorm zou voor de overwinnaar een broodnodige boost kunnen betekenen, en voor de verliezer een totale crisis.

Green Bay blijft dominant

De Packers uit Green Bay, die afgelopen weekend nog rust kregen, wisten goed de rug te rechten na hun verlies tegen de Vikings. Zij overklasten de Rams thuis met 36-28. Maandag spelen ze nog eens op eigen veld, deze keer tegen de Bears. De bezoekers kijken waarschijnlijk niet uit naar hun verplaatsing, aangezien de ploeg van Aaron Rodgers op Lambeau Field ongenaakbaar lijkt. De Packers tellen momenteel 5 op 5 op hun eigen terrein. De Bears hebben het dan weer moeilijk dit seizoen. Zowel thuis als op verplaatsing tellen ze twee overwinningen en vier nederlagen. Ze zullen niet vol zelfvertrouwen op het veld staan, des te meer omdat hun tegenstanders zich bij winst nu al kunnen verzekeren van een plekje in de play-offs.

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Het programma van speeldag 14 van de NFL op Elevens Sports:

Vrijdag 10 december

  • Minnesota Vikings – Pittsburgh Steelers om 2u20 op Eleven Sports 2

Maandag 13 december

  • Green Bay Packers – Chicago Bears om 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top