Bij Radio 1 kondigde zanger Arno Hintjens aan dat hij op 12 januari terug een concert zal geven. De zanger zal meerbepaald een Radio 1-sessie spelen voor een beperkt publiek. Eerder dit jaar kondigde Hintjens nog aan dat hij een pauze inlast door zijn kankerdiagnose.
Nu vertelt de Oostendse zanger dat hij terug helemaal klaar is om op het podium te staan. "Ik ben al aan het repeteren", vertelde hij. "Ik heb gisteren nog gespeeld in de studio en alles is oké", zegt hij. Radio 1 weet naar eigen zeggen nog niet of er een mondmaskerplicht zal gelden. Voor Arno Hintjens maakt dat weinig uit: "Een publiek met mondmaskers ben ik nog niet gewend. Maar als ik muziek speel, voel ik vooral de mensen, dat is voor mij belangrijker dan de mensen te zien."

Twee jaar geleden werd bij Arno pancreaskanker vastgesteld. In April dit jaar werd hij in het Universitair Ziekenhuis van Brussel opgenomen omdat er complicaties werden gevonden na de behandeling. De artsen maanden hem aan om even te rusten, maar daar heeft hij nu dus genoeg van.