Utah Jazz heeft gisteren in de NBA haar vierde overwinning op een rij geboekt. Het werd 108-109 bij de Cleveland Cavaliers. Darius Garland, goed voor 31 punten, miste op de buzzer de kans op de overwinning voor de Cavs.
Bij de Jazz was Donovan Mitchell de uitblinker met 35 punten. Het was Michell's derde wedstrijd op een rij waarin hij meer dan dertig punten scoorde. Utah zit koplopers Golden State en Utah zo op de hielen in het westen. Voor Cleveland komt er een einde aan een reeks van vier zeges op een rij.

Charlotte haalde het ondanks de afwezigheid van LaMelo Ball, vanwege het coronaprotocol met 127-130 bij Atlanta. Bij de Hawks maakte Trae Young nochtans indruk met 25 punten en 15 assists. Miles Bridges (Charlotte) werd de topscorer van het duel mest 32 punten.

De veertig punten van Brandon Ingram volstonden niet voor de New Orleans Pelicans bij Houston (118-108). De Rockets zitten aan zes opeenvolgende overwinningen.

De Washington Wizards ten slotte verloren met 102-90 bij Toronto. De Raptors konden rekenen op een eindelijk opnieuw uitstekend spelende Pascal Siakam (31 ptn). Bradley Beal kwam bij Washington niet verder dan 14 punten.