Iedereen met een hart voor RE Moeskroen kan weer even ademhalen. Volgens La Dernière Heure zijn de oktoberlonen van de spelers en de staf eindelijk betaald waarna de spelersgroep beslist heeft om de voorbereidingen op de wedstrijd tegen KVC Westerlo te hervatten.
Het valt wel af te wachten hoe lang de lont uit het kruidvat zal blijven, want de spelers van Moeskroen zouden rond de tiende december hun lonen van november moeten krijgen. Afwachten of eigenaar Lopez dit keer wel tijdig zijn portefeuille opent. Of wordt het toch nog een donkere kerst voor Les Hurlus?

Door de storting van de lonen van oktober, kunnen de spelers wettelijk gezien wel weer even geen kant op. Als hun lonen nog even langer achter hadden gebleven, dan hadden ze hun vrijheid kunnen aanvragen.

De club heeft momenteel nog wel een transferverbod voor inkomende transfers, maar nu de lonen betaald zijn is het ook daar de vraag hoe de licentiecommissie zich de komende weken zal opstellen tegenover de Henegouwers. Goede signalen zijn het alvast niet, vanop Le Canonnier.