Ontdek deze eindejaarsvakantie 12 cadeaufilms in de VOD-catalogus

Films |

December is pakjesmaand, ook in de Proximus VOD-catalogus 'Enjoy! cadeaufilms'. Tijdens de kerstvakantie kan je er maar liefst twaalf cadeaufilms bekijken, van Vlaamse topcomedy tot een ijskoude avonturenfilm. We lichten alvast enkele titels toe.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Safety First: The Movie

De sitcom ‘Safety First’ was niet alleen een groot succes, de rol van “Smos” maakte van Matteo Simoni ook nog eens een van de meest herkenbare acteurs van ons land. Na twee aardig bekeken seizoenen in 2013 en 2014, kwam er in 2015 een vervolg onder de naam ‘Safety First: The Movie’. De vier incompetente vrienden die samen een beveiligingsfirma runnen, trekken daarin naar dancefestival Tomorrowland.

De cast van ‘Safety First’ moet de VIP-zone van het festival beveiligen, dus dat geeft de kans om een aantal bekende namen toe te voegen. Denk maar aan Tom Waes, Dimitri Vegas en Like Mike of Steve Aoki die allemaal zichzelf spelen. Er is ook een rol weggelegd voor Tom Van Dyck, wiens Andy een prille romance begint met Dirk (Bruno Vanden Broecke).

‘Safety First: The Movie’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Arctic

Mads Mikkelsen schittert in deze ijskoude film over overleving. Overgärd is een piloot die in de poolcirkel is gecrasht. Hij heeft een routine gevonden om te overleven en een SOS-signaal uit te kunnen zenden. Wanneer de helikopter die hem komt redden ook neerstort, neemt hij het op zich om de enige overlevende te redden. Daarvoor moet hij haar in een slaapzak over de hele toendra slepen.

Opmerkelijk aan ‘Arctic’ is het feit dat de film de debuutlangspeler is van een Youtuber. Joe Penna, online beter bekend als MysteryGuitarMan was een van de allereersten die op het platform virale successen boekte en van Youtube zijn job kon maken. En terwijl een pak van zijn collega’s met hun filmprojecten flopten, werd zijn ingetogen prent door de filmpers met open armen onthaald.

‘Arctic’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Trouble

In deze animatiefilm voor de hele familie volgen we de avonturen van de schattige hond Trouble. Hij is geboren in een gouden mandje en spendeert zijn dagen in luxe bij zijn rijke bazin Mrs. Vanderwhoozie. Maar wanneer die op een dag overlijdt, staat hij er ineens alleen voor. Wanneer de neefjes van Mrs. Vanderwhoozie de erfenis komen verdelen, gooien ze Trouble per ongeluk op straat. Die moet nu zien te overleven in een omgeving die hij helemaal niet gewoon is, met andere dieren waarvan hij nog niet weet of hij ze wel kan vertrouwen.

‘Trouble’ is gemaakt door de producenten van de populaire DreamWorks-films ‘Shrek’ en de drie sequels. Bezieler John H. Williams verliet die studio sindsdien en richtte zijn eigen animatiestudio op. ‘Trouble’ is de op een na nieuwste film van die studio.

‘Trouble’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

A Rainy Day in New York

Timothée Chalamet is dé acteur van het moment en bewijst keer op keer dat hij met recht en reden de nieuwste posterboy is van Hollywood. Maar met zijn wereldsuccessen in ‘Dune’ of ‘The French Dispatch’ zouden we bijna vergeten dat hij ook nog een hoofdrol had in de romantische komedie ‘A Rainy Day in New York’ van de (controversiële) meester van het genre Woody Allen. Hij acteert naast de al even uitstekende Elle Fanning (‘I Am Sam’, ‘We Bought a Zoo’, ‘The Beguiled’) en Selena Gomez (‘Wizards of Waverly Place’, ‘Spring Breakers’).

In de film volgen we de excentrieke New Yorkse student Gatsby Welles (Chalamet). Hij trekt de stad in met zijn vriendin Ashleigh (Fanning) en plant een romantisch uitje, maar dat loopt in de soep wanneer zij de kans krijgt om met een regisseur op stap te gaan. Toevallig leert Gatsby Chan (Gomez) kennen en de vonk slaat meteen over.

‘A Rainy Day in New York’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Bad Moms

Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Annie Mumolo, Jada Plinkett Smith en Christina Applegate. Met zo’n line-up zit je sowieso goed voor een komedie vol girlpower. In ‘Bad Moms’ zien we Amy (Mila Kunis) als moeder van twee kinderen. Met haar werk, het huishouden en oudercomités voelt ze zich overwerkt en ondergewaardeerd. Wanneer haar man dan ook nog eens overspelig blijkt te zijn, zet ze hem aan de deur en is het hek helemaal van de dam. Samen met twee lotgenotes die het net als haar beu zijn om altijd maar de perfecte moeder te moeten spelen, gooit ze haar leven radicaal op. Tijd om eens een beetje aan jezelf te denken, wordt hun motto.

‘Bad Moms’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

La belle époque

Victor (Daniel Auteuil), een gedesillusioneerde zestiger, bevindt zich midden in een relatiecrisis wanneer hij Antoine ontmoet, een briljante ondernemer die in een nieuw entertainmentgenre werkt: een attractie die zijn klanten in staat stelt het tijdperk van hun keuze opnieuw te beleven. Dankzij theatrale kunstgrepen en “historische reconstructie” gaat Victor veertig jaar terug in de tijd om opnieuw de week te beleven waarin hij zijn grote liefde ontmoette.

Deze film van Nicolas Bedos neemt je mee terug naar het Parijs van de jaren 70. Het is een ode aan de liefde voor vervlogen tijden en de magie die over sommige herinneringen kan hangen. Ideaal om een ontspannen moment op je zitbank door te brengen en om je nostalgie de vrije loop te laten!

‘La belle époque’ is van 23 december tot 9 januari beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Ontdek ook volgende films in de catalogus 'Enjoy! cadeaufilms': ‘After the Wedding’, ‘Every Day’, ‘Bachelorette’, ‘Love Sarah’, ‘The Nest’ en ‘Made in Italy’!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top