Deze sterren lieten hun lichaamsdelen verzekeren voor exuberante bedragen

Films | Zoals elke week brengt ons rubriek ‘Fresh Music’ je op de hoogte van het laatste nieuws uit de muziekwereld. In deze aflevering ontdek je dat enkele beroemdheden bepaalde delen van hun lichaam lieten verzekeren. Wist jij dat?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen is een van de eerste sterren die een deel van zijn lichaam liet verzekeren. In de jaren 80 heeft de singer-songwriter zijn stembanden laten verzekeren omdat ze zo essentieel zijn voor zijn carrière. Zijn stem zou voor een bedrag van zes miljoen dollar gewaarborgd zijn. We kunnen zeker zijn dat de verzekeraar van de bekende zanger een enorme schrik heeft. Als Springsteen met keelpijn of stemverlies kampt, kan hem dat wel eens heel duur komen te staan!

Taylor Swift

Taylor Swift heeft verrassend genoeg niet haar stem laten verzekeren. Hoewel ze verre van een voetballer is, liet de zangeres haar benen verzekeren. In 2015 sloot ze een verzekeringscontract van maar liefst 40 miljoen dollar af. Als Swift op een podium staat, kunnen we haar benen bewonderen. Maar dat die benen 40 miljoen waard zijn, daar duizelt iedereen van.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez bracht in 2002 een nummer uit dat sindsdien haar carrière in een definitieve plooi legde: ‘Jenny From The Block’. In de videoclip van het nummer is de zangeres te zien op een luxejacht met haar toenmalige metgezel, Ben Affleck. In dat filmpje is ook te zien hoe de acteur het bikinibroekje van de Amerikaanse ster losmaakt. Sindsdien is de kont van Jennifer Lopez het handelsmerk van de artieste geworden. Ze werkt dag en nacht om haar achterwerk in topconditie te houden en werkt de ene schoonheidsbehandeling na de andere af. Het mag dan ook niet verbazen dat ze haar kont voor maar liefst 300 miljoen dollar liet verzekeren

Ontdek ‘Fresh Music’ donderdag 2 december om 19 uur op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je het Nederlandstalige tv-pakket? Dan kan je Pickx+ vinden op kanaal 263. Ontdek het volledige aanbod via de tv-optie Pickx All Stars! Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top