Regi

Festivals |

Are you Regi? ‘Regi, dat is drie uur vuurwerk in ‘t Sportpaleis.’ Aldus Het Laatste Nieuws eind oktober, na zijn eerste - uitgestelde - solo show. Allemaal het logische gevolg van zijn eerste solo-plaat: ‘Vergeet de tijd’. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Naast OLIVIA, Jaap Reesema en Pauline, waren ook Camille, Milo Meskens, Scala en Tom Helsen van de partij. En een partij dat het was.  

De avond was zo’n succes, dat het de arena nu al een tweede datum heeft ingepland. Na ‘Regi, Kom wat Dichterbij’ kondigt de man een tweede solo-concert aan. Op 22 oktober 2022 staat hij opnieuw in de spotlights in het Sportpaleis. 

Als producer is hij niet enkel verantwoordelijk voor zijn eigen werk. Zo had hij een grote hand in de debuutplaat ‘Vuurwerk’ (2021) van Camille. En hij schreef en producete de hitsingle ‘De wereld draait voor jou’ (2021) die hij samen met Niels Destadsbader uitbracht. 

Hit van het jaar 2020  

Derde keer goede keer voor Regi. Na drie keer heeft hij in 2020 de Radio 2 Zomerhit gewonnen. ‘Ik word er emotioneel van. We gaan dat vieren in het Sportpaleis. Alles komt goed.’ In covid-tijden is dat een boude uitspraak. ‘Kom wat dichterbij’ met Jake Reese en OT maakt nu ook kans op een MIA. 

Genomineerd voor

  • Album(‘Vergeet de tijd’) 
  • Dance
  • Live Act
  • Hit van het jaar 2020 (‘Kom wat dichterbij’ met Jake Reese & OT) 
  • Producer

Is Regi voor jou de terechte winnaar? Breng je stem uit via deze link!


Palmares

  • 2019 - Dance (nominatie) 
  • 2019 - Hit van het jaar (‘Ordinary’)(nominatie) 
  • 2018 - Dance (nominatie) 
  • 2018 - Hit van het jaar (‘Ellie’)(nominatie) 
  • 2017 - Hit van het jaar (‘Where Did You Go (Summer Love)’(nominatie) 
  • 2012 - Dance (met Milk Inc.)(nominatie) 
  • 2010 - Live act (met Milk Inc.)(nominatie) 
  • 2010 - Dance (nominatie) 
  • 2009 - Dance (met Milk Inc.) 
  • 2008 - Dance (met Milk Inc.) 
  • 2007 - Dance (met Milk Inc.) 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top