VALORANT Champions: Nivera test positief op Covid-19

Door Proximus

Deel dit nieuws

Nabil “Nivera” Benrlitom zou positief hebben getest op Covid-19. Dat gebeurde nadat de jonge Belg zich kwalificeerde voor VALORANT Champions met zijn team Team Liquid. Toch zal dit hem niet beletten aan de competitie deel te nemen.

De nieuwssite Upcomer kwam maandagavond met de primeur. Volgens meerdere bronnen testte de jonge Nivera positief op Covid-19, in de aanloop naar VALORANT Champions. Dat toernooi gaat op 1 december van start in de Verti Music Hall in Berlin.

Volgens de bronnen van Upcomer liep Nivera het virus enkele weken voor het evenement op, maar testte hij positief wanneer hij de quarantaine verliet die door Riot Games was opgelegd aan de deelnemende teams. Hij is naar verluidt volledig hersteld van het virus.

Team Liquid heeft handen vol met deze VALORANT Champions

Ondanks de positieve test zou Nivera beschikbaar blijven om in de competitie te spelen. Een officiële reactie van Riot Games wordt in de komende uren verwacht. Verscheidene aanwezige spelers en stafleden waren blijkbaar niet op de hoogte van het testresultaat van de speler.

Team Liquid begint aan de competitie op 2 december om 18:00 uur, tegen KRÜ Esports in groep B. Als ze winnen, zal Liquid het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Sentinels en het Braziliaanse Furia. Gezien het talent, wordt groep B beschouwd als de groep des doods.

© Riot Games

Maar het huidige Liquid is op zijn zachtst gezegd in grootse vorm. Sinds de aanwerving van Nivera, heeft het team nauwelijks een wedstrijd verloren. Liquid won zowel de Last Chance Qualifier als de Red Bull Home Ground. Het niveau van de VALORANT-kampioenen zal ongetwijfeld wat hoger liggen dan wat de Belgen de afgelopen weken onder ogen hebben gekregen…

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top