Moeskroenaanvoerder Lepoint doet opmerkelijke oproep aan eigenaar Lopez: "Verkoop de club aub!"

Challenger Pro League | Mede dankzij een recente 12 op 12 mag Moeskroen weer hopen op een verlengd verblijf bij de profs. Al is er natuurlijk nog wel altijd de extra-sportieve malaise waarin de club zich momenteel bevindt. Aanvoerder en clubman Christophe Lepoint hoopt dat er snel een einde komt aan de financiële onzekerheid die momenteel boven Le Canonnier hangt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In een interview bij het locale medium Notélé kwamen de achterstallige betalingen en de rol van eigenaar Gérard Lopez ter sprake en daarop deed Lepoint een wel heel opmerkelijke oproep. "Wat ik van Lopez nog verwacht? Ik hoop dat hij de club verkoopt. Om Moeskroen te redden is er een nieuwe koper nodig. Liefst iemand uit de buurt. Momenteel leven we echt van dag tot dag en dat is niet vol te houden. We kunnen geen toekomstplannen maken omdat het elke maand uitkijken is of de lonen wel komen."

"Momenteel lijken er twee scenario's mogelijk", vervolgt Lepoint. "Ofwel gaat de club failliet, maar daar geloof ik zelf niet in omdat Lopez nog wat geld wil verdienen aan de club. Ofwel verkoopt hij de club. Dat is natuurlijk de beste optie, maar dat zal niet op één, twee, drie gebeuren. We beseffen allemaal dat de situatie moét verbeteren, want de huidige malaise is niet lang houdbaar."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top