Vanaf dinsdag wordt er opnieuw gevoetbald voor de Croky Cup. Dan staat Seraing - Anderlecht om 20u45 op het programma. De kraker in de achtste finales is het duel in de Cegeka Arena tussen bekerhouder Racing Genk en landskampioen Club Brugge, die elkaar woensdag om 20u45 opnieuw in de ogen kijken.
Drie dagen na de felbevochten 2-3 zege van een tienkoppig Club Brugge bij Racing Genk krijgen de Limburgers blauw-zwart opnieuw over de vloer. Na de 0-5 nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig kon Club Brugge-coach Philippe Clement de vuisten ballen, maar woensdag moet er opnieuw gepresteerd worden. John van den Brom staat onder druk nu Genk pas tiende is in de competitie met slechts 21 punten uit 16 wedstrijden. Het verloor vijf van zijn laatste zeven competitiewedstrijden.

Verder speelt Eupen woensdag (18u) gastheer voor Zulte Waregem. Om 18u45 is Westerlo voor eigen publiek aan zet tegen OH Leuven. Het team van Jonas De Roeck schakelde in de zestiende finales Antwerp met 2-1 uit. Lommel SK, in de vorige ronde na strafschoppen te sterk voor Charleroi, ontvangt om 20u AA Gent. Westerlo en Lommel zijn de enige overgebleven clubs uit 1B.

Een halfuur later staan KV Kortrijk - KV Oostende en KV Mechelen - Cercle Brugge op de planning. Malinwa hield eind oktober competitieleider Union uit de achtste finales (2-1). De Vereniging speelt zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Dominik Thalhammer. De Oostenrijker volgde zondag Yves Vanderhaeghe op. Hij mocht beschikken ondanks de 3-1 zege van zaterdag tegen KV Mechelen.

De achtste finales worden donderdag (20u45) afgesloten met een duel op Sclessin tussen Standard, vorig seizoen verliezend finalist, en Beerschot, de rode lantaarn in de Jupiler Pro League.