'Dancing With the Stars' is terug met indrukwekkende kandidaten

Fans van dansshows kunnen vanaf 4 december hun hartje ophalen: dan start ‘Dancing With the Stars’ op Play4. Het belooft een indrukwekkend seizoen te worden, want de makers hebben enkele buitengewone deelnemers kunnen strikken. Denk maar aan een echte prinses en een gouden Olympiër.

Vlak nadat Nina Derwael haar Olympisch goud binnenhaalde in Tokio werd bekend dat de ongelijke leggers niet de enige zware opgave van dit jaar zouden zijn voor de 21-jarige. ‘Dancing With the Stars’ heeft er met haar namelijk een deelnemer bij. Vanaf 4 december zet zij samen met haar danspartner haar beste beentje voor om indruk te maken op de jury. De turnster zit al op hete kolen. "Ik heb meteen ‘ja’ gezegd. Ik ben opgegroeid met programma’s als ‘Sterren Op de Dansvloer’, dus ik vind dit echt geweldig!", vertelde ze tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’.

Tot dan dachten kijkers dat de grootste verrassing wel gepasseerd was, maar niets was minder waar. Toen Play4 begin deze maand alle deelnemers bekendmaakte, zat daar nog een merkwaardige kandidate tussen. Niemand minder dan Delphine van Saksen-Coburg gaat zich wagen aan onder andere de jive, de tango en de wals. De prinses van België ziet haar deelname helemaal zitten, maar heeft toch een klein beetje schrik. “De laatste keer dat ik nog een danstraining heb gekregen, was op mijn achtste op school in Engeland”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Ik voelde me net een onwennige neushoorn in een tutu (lacht).”

Wie zijn dan de andere deelnemers? Daar zitten natuurlijk ook wat knappe bekende koppen tussen. Een tweede olympiër maakt zijn opwachting, want zwemmer Pieter Timmers zal zich ook aan een paar danspassen wagen. De acteurs worden ook gerepresenteerd want Nora Gharib en Yemi Oduwale zijn van de partij. Daarnaast doet er ook voor het eerst een TikTokker mee: Jonathan Medart gaat zich op de dansvloer begeven. Als laatsten mogen we natuurlijk zanger Metejoor en seksuologe Lotte Vanwezemael niet vergeten. Kortom, het wordt een spetterende show.

Speciale feesteditie

Aangezien de feestdagen voor de deur staan, moest ‘Dancing With the Stars’ ook daar iets op verzinnen. Op Kerst en Nieuwjaar kan je dus genieten van speciale feestafleveringen: ‘Dancing With The Stars: Merry Christmas’ en ‘Dancing With The Stars Happy New Year’. Tijdens die shows komen een paar kandidaten van vorige seizoenen terug en zien we dus Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas het beste van zichzelf geven op de dansvloer. Aangezien Kat Kerkhofs normaal gezien presenteert aan de zijde van Gert Verhulst, neemt Viktor Verhulst het gedurende twee afleveringen van haar over. 

Bekijk ‘Dancing With the Stars’ vanaf 4 december elke zaterdag om 19u55 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Films

Bekijk alles
Top