Loko Le! Julia is het nieuwe K3’tje

Films | Na een spannende en emotionele finale is het gloednieuwe K3’tje eindelijk bekend. Julia Bosman volgt Klaasje op bij K3. Aan die uitkomst ging natuurlijk een bloedstollende finale vooraf. Zowel de kijkers als de jury brachten hun stem uit, maar het waren uiteindelijk Hanne en Marthe die het finale besluit namen. Een terugblik:

Door Pickx

Deel dit nieuws

De vier finalisten openden de show met het gloednieuwe nummer Straal. Door een coronabesmetting kon Marthe niet fysiek aanwezig zijn bij de liveshow. Maar ze was op een beweeglijk scherm te zien vanuit… haar eigen woonkamer! Daar danste en zong het K3’tje telkens mee met de kandidaten.

Het eerste optreden was dat van winnares Julia, die samen met Hanne en Marthe Giddy-Up-A-Gogo zong. De jury was meteen razend enthousiast. “Jij bent de gedoodverfde opvolger van Klaasje”, voorspelde Gordon al. De enige Vlaamse finaliste Amy zette met Superster de studio in vuur en vlam. Amy en Julia raakten uiteindelijk het verst in de finaleshow.

Celester en Diede

Celester, die maar op het nippertje in de finale terechtkwam, maakte er samen met Hanne en Marthe een groot feest van met Tsjikke Boem. “Je was bijna perfect. Ik heb een nieuwe favoriet”, zei Gordon. Ook Samantha was enorm enthousiast.

De Nederlandse Diede zong samen met K2 Kruisje Op Een Wereldkaart geflankeerd door een waar gospelkoor. “Je presteert altijd flawless”, zei Natalia. Toch kon Diede de jury niet voldoende bekoren. Uiteindelijk moest ze als eerste de finale verlaten. Na de eerste optredens stemden de kijkers Julia en Amy naar de volgende ronde. De vakjury moest daarna beslissen over het lot van Diede en Celester. Het was uiteindelijk Diede die naar huis werd gestuurd.

Hanne en Marthe kiezen

De drie overgebleven finalisten Amy, Celester en Julia zongen nog elk het beste nummer uit hun K2 zoekt K3-parcours. Daarna mochten kijkend Vlaanderen en de jury nog elk één finalist kiezen. De kijkers kozen daarbij voor Julia. De jury stuurde na een moeilijke beslissing dan toch Amy door naar de volgende ronde. Hanne en Marthe kozen uiteindelijk hun favoriet uit de twee, Julia. “Wij kiezen voor de persoon waarbij wij de afgelopen weken een fijn en vertrouwd gevoel hadden”, zei Hanne. Na haar overwinning was Julia helemaal overweldigd. “Dromen komen uit”, sprak ze vol enthousiasme.

Hanne, Marthe en Julia zongen tot slot nog voor het eerst samen als de nieuwe K3 het nummer ‘Waterval’. Dat gebeurde geheel in nieuwe K3 kleedjes en met enkele fragmenten uit de nieuwe videoclip mét Julia.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top