Lukas Van Eenoo is dit seizoen, nog meer dan ooit, de motor op het Westelse middenveld. Vanuit zijn rol als controlerende middenvelder pikt de aanvoerder van de Kemphanen regelmatig zijn doelpuntje mee, maar als Van Eenoo de Kempense gouwgenoten van Lommel SK in de ogen kijkt, dan lijkt de killer in hem naar boven te komen.

In de twaalf wedstrijden die Van Eenoo (in Westelse loondienst) speelde tegen Lommel, scoorde de West-Vlaming maar liefst 7x. Geen enkele andere ploeg moest in de rijkgevulde carrière van Van Eenoo vaker een bal uit de netten halen.

In het verleden scoorde hij ook wel eens vaker tegen Lierse SK (5x), maar voor het overige is er geen enkel team dat meer dan 2x te grazen werd genomen door Van Eenoo. Nochtans kwam hij heel wat andere ploegen al wel veel vaker tegen.

Wat er zo speciaal is aan zijn confrontaties met Lommel, weten we niet. Maar het staat wel als een paal boven water dat de Limburgers de killer naar boven halen in de Westelse aanvoerder. Getuige daarvan zijn doelpunt in de vorige confrontatie. Afwachten of Van Eenoo straks opnieuw aan het kanon staat.