Bart Peeters

Muziek |

Na zeven studioalbums en 60 jaren op de teller vond Bart Peeters de tijd rijp voor een ‘Deluxe’-concert in de Lotto Arena. Een eenmalig optreden met uitsluitend zijn allerbeste nummers, gesteund door een 500-koppig koor.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Maar voor de Boechoutse volksmenner mag het altijd méér zijn. En zo dacht het publiek er ook over. De extra shows lieten zich aan elkaar rijgen. De eerste 15 concerten vonden pre-corona plaats, minstens 7 volgende data kregen een herbestemming.

Intussen maakte de zanger zijn achtste album: ‘De kat zat op de krant’. ‘Het is een goedgezinde plaat, omdat ik geen goesting had in gezeur.’ Volgens producer Jo Francken zorgt het album voor een zomeravond-gevoel. Mooi, voor een plaat die in de herfst is uitgekomen.

Bart Peeters won al vijf keer de MIA in de categorie Nederlandstalig. Dit jaar kan daar een zesde bijkomen.

Genomineerd voor

Is Bart Peeters voor jou de terechte winnaar? Breng je stem uit via deze link!




Palmares

  • 2017 - Nederlandstalig (nominatie)
  • 2017 - Auteur/componist (nominatie)
  • 2017 - Album (‘Brood voor morgenvroeg’)(nominatie)
  • 2014 - Nederlandstalig
  • 2014 - Solo man (nominatie)
  • 2011 - Nederlandstalig
  • 2010 - Nederlandstalig
  • 2010 - Live act (nominatie)
  • 2010 - Auteur/componist (nominatie)
  • 2010 - Album (‘De ideale man’)(nominatie)
  • 2009 - Nederlandstalig
  • 2009 - Solo man (nominatie)
  • 2008 - Nederlandstalig
  • 2008 - Solo man (nominatie)
  • 2008 - Album (‘De hemel in het klad’)(nominatie)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top