'Adele One Night Only': geen primeur meer, maar wel een aanrader

Muziek |

Eén zendt vanavond de opmerkelijke show ‘Adele One Night Only’ uit, waarin de zangeres haar nieuwe muziek voor het eerst aan het publiek voorstelde. Het optreden wordt afgewisseld met interviewvragen door niemand minder dan Oprah Winfrey. Fans van de zangeres die haar openhartig willen horen vertellen over wat het album betekent, mogen de uitzending zeker niet missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De exclusieve show, waar voornamelijk wereldsterren als Leonardo DiCaprio, Selena Gomez, Donald Glover en Ellen DeGeneres voor uitgenodigd waren, werd voor het eerst uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS op 14 november 2021. Dat was vijf dagen voor het nieuwe album ‘30’ in de rekken kwam en voor het Amerikaanse publiek was het de eerste kans om de nieuwe muziek van de Britse sensatie te horen. De uitzending trok dan ook meer dan 10 miljoen kijkers. Ook bij onze Nederlandse noorderburen, waar ‘Adele One Night Only’ eerder deze week op de buis was, scoorde de uitzending met zo’n 800.000 kijkers erg goed.

Adele bracht, naast enkele bekende hits als ‘Hello’ en ‘Someone Like You’, voor de allereerste keer de nummers ‘Easy On Me’, ‘I Drink Wine’, ‘Hold On’ en ‘Love Is a Game’ van het dan nog aankomende album. En zoals te verwachten was, waren de reacties uitzinnig lovend. Toen het album verscheen, werden in de eerste drie dagen meer exemplaren verkocht dan van eender welk album ooit in de Verenigde Staten.

Heerlijk zichzelf

Maar naast een muzikaal hoogstandje, hebben fans van de Britse zangeres nog andere redenen om naar de uitzending te kijken. De liedjes worden namelijk afgewisseld met interviewfragmenten, waarbij de legendarische interviewster Oprah Winfrey Adele openhartig laat praten over haar leven. De scheiding, die voor een deel de nieuwe muziek inspireerde, maar ook haar gewichtsverlies en de manier waarop de roddelpers over haar schreef komen uitgebreid aan bod. En Adele antwoordt zoals we haar het liefst zien: openhartig, zonder blad voor de mond, helemaal zichzelf, down-to-earth en heerlijk plat Brits.

Een primeur van de nieuwe muziek heeft de uitzending vandaag niet meer te bieden, aangezien zowat iedereen die een beetje fan is van de zangeres het album ‘30’ ongetwijfeld al een week op repeat draait. Maar toch is ‘Adele One Night Only’ een absolute must-see voor wie wat dieper wil duiken in de gebeurtenissen die de muziek inspireerden. En uiteraard zijn ook de live performances van de grote hits niet te versmaden.

Bekijk ‘Adele One Night Only’ op zaterdag 27 november om 21u20 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top