De U19-ploeg van Club Brugge heeft woensdagnamiddag op de vijfde speeldag in groep A van de UEFA Youth League (Champions League-pad) met 4-1 gewonnen van het Duitse RB Leipzig. Met 11 op 15 prijken de youngsters van blauw-zwart bovenaan de stand.
Club NXT kwam in Roeselare na een halfuur op voorsprong langs verdediger Ibe Hautekiet. Vijf minuten voor de pauze maakte Robin Friedrich gelijk maar de West-Vlamingen konden dankzij een goal van middenvelder Arne Engels (43.) alsnog met een voorsprong gaan rusten. 

Na de pauze diepten Cisse Sandra (60.) en Lynnt Audoor (88.) de kloof verder uit. Nog vandaag/woensdag spelen in dezelfde groep Manchester City en PSG tegen elkaar. Club leidt voorlopig met 11 punten voor PSG (8 ptn), City (5 punten) en Leipzig (0 punten). Op de slotspeeldag, op 7 december, trekt Club naar PSG.

De groepswinnaar stoot door naar de achtste finales. De runner-up plaatst zich voor de play-offs tegen een team uit het kampioenenpad (mogelijk KRC Genk, dat zich dinsdag kwalificeerde), met als inzet een stek bij de laatste 16.