Dit zijn de finalisten van K2 zoekt K3

Kids |

De halve finale zindert nog na maar ondertussen kijkt Vlaanderen al volop uit naar de finale van ‘K2 zoekt K3’ op zaterdag 27 november. Na de halve finale blijkt dat er enkel meisjes zullen meedingen naar een plekje bij K3. De finalisten Amy, Julia, Diede en Celester legden de afgelopen weken een indrukwekkend parcours af. Wie is zaterdag de grootste kanshebber?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 11 september, ruim tien weken geleden, werd de zoektocht naar een nieuw lid van K3 afgetrapt. Nu Klaasje aangaf dat ze niet langer mee wil zingen met Hanne en Marthe, werd alles op het spel gezet om een waardige opvolger te vinden. Honderden kandidaten - voor het eerst ook jongens - voelden zich geroepen, maar enkel de beste kandidaten stootten door naar de bootcamp, de liveshows en nu de finale. Dat het nieuwe K3-lid geen jongen wordt, zien sommigen als een gemiste kans, maar de kandidaten die wel nog in de running zijn, hebben daarom niet minder in hun mars. Wij blikken even terug op hun parcours.

Celester de Nijs

De underdog onder de finalisten is ongetwijfeld Celester de Nijs. Zij haalde nipt de finale met behulp van het Golden Ticket van Hanne en Marthe. Doorheen de verschillende studioshows bleef Celester vooral op de achtergrond. Ze bezorgde Gordon en Ingeborg nochtans meteen kippenvel met haar auditie ‘Bubbel’. Tijdens het bootcampoptreden waren Hanne en Marthe niet helemaal overtuigd van haar prestaties. Eens in de studioshows, bloeide Celester wat meer open en zette ze telkens sterke prestaties neer, afgezien van haar solonummer in de halve finale. Hanne en Marthe gaven Celester dan ook dat felbegeerde Golden Ticket op basis van de afgelopen weken.

Julia Boschman

Één van de gedoodverfde favorieten is alvast Julia Boschman. Tijdens de halve finale behaalde de jongste finaliste de meeste sterren met het nummer ‘Pina Colada’. Na de eerste studioshow liep het nochtans bijna mis voor de Nederlandse toen ze bij de laatste drie eindigde. Hanne en Marthe redden haar op het nippertje met een Golden Ticket waardoor ze in de running bleef. Dat was niet de eerste keer want ook na de auditieronde werd Julia al gered met een Golden Ticket van K2. Hanne en Marthe wilden Julia duidelijk graag in de running houden.

Amy Courtens

De Hasseltse Amy Courtens is de enige Belgische die nog in de running is. Ze is alvast de favoriet van Gert Verhulst. Om die favorietenrol te vervullen maakte Amy wel een hele evolutie door. Verhulst vond het naar eigen zeggen een raadsel dat Amy door de auditieronde is geraakt. De Belgische vloog met haar versie van ‘K3 Airlines’ de mist in en moest worden opgevist door Hanne en Marthe. Na de eerste studioshow werd Amy al snel gebombardeerd tot topfavoriet. Het wordt afwachten of Gert Verhulst zijn favoriet in K3 zal zien.

Diede van den Heuvel

De kandidaat die de minste evolutie doormaakte was Diede van den Heuvel uit Someren. Dat komt simpelweg omdat de Nederlandse al vanaf dag één steengoed was. Ze zette een dijk van een auditie neer met ‘Lollypopland’ en eindigde als eerste in de auditieronde. Tijdens de bootcamp kreeg Diede meteen één van de Golden Tickets om rechtstreeks in de studioshows te komen. Week na Week zette Diede sterke prestaties neer en ze eindigde zelfs twee keer in de eerste Golden Seat. De kandidate palmde de jury bijna helemaal in. Al vindt Gert Verhulst haar te veel ‘het kleine zusje’ naast Hanne en Marthe.

Bekijk de ontknoping van ‘K2 zoekt K3’ op zaterdag  27 november om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top