De “Dreams and Nightmares”-wedstrijd die Valve in juli lanceerde, is zojuist afgelopen. 17 creaties vielen uiteindelijk in de prijzen, in plaats van de oorspronkelijk geplande 10.

De resultaten van de”Dreams and Nightmares” wedstrijd die Valve in juli lanceerde, zijn eindelijk bekend. Ter herinnering: de ontwikkelaar van Counter-Strike had een oproep gedaan aan ontwerpers van skins die hun creaties in het spel wilden zien.

Uit alle inzendingen zouden 10 skins geselecteerd worden. De makers zouden beloond worden met 100.000 dollar per winnende skin. Valve was dus van plan om het mooie bedrag van 1.000.000 dollar uit te betalen aan de winnaars van de wedstrijd.

Het lijkt erop dat de designs enorm goed waren… Of dat Valve besloot genereuzer te zijn dan verwacht. Bij de bekendmaking van de resultaten eerder deze week, bleek dat geen 10, maar wel 17 van de 15.000 ingediende skins uitgekozen werden als winnaars.

De winnende inzendingen werden gemaakt door 24 verschillende artiesten. 14 van hen zien voor het eerst hun skins terug in Counter-Strike. Sommige creators werkten aan meerdere skins. Valve meldde dat het samenwerkt met de winnaars om hun werk in de komende weken in het spel te integreren.