FIFA 22: Ontvang gratis je FUT Next Generation-kaart

Door Proximus

Deel dit nieuws

EA heeft zojuist de nieuwe editie van zijn “Next Generation”-kaarten voor het speltype FUT aangekondigd, en spelers kunnen ze nu gratis verkrijgen. We leggen je hier alles uit.

Fans van Football Ultimate Team, al enkele jaren het bekendste speltype van FIFA, zullen blij zijn! EA Sports heeft zojuist de terugkeer van de “Next Generation“-kaarten aangekondigd, waarvan je een exemplaar gratis kan verkrijgen. Een mooi cadeau, zeker als je weet dat de prijs van sommige kaarten voor veel spelers enorm kan lijken.

Drie Fransen

De kaarten brengen zes jonge spelers samen, waaronder drie Franse spelers, die als de toekomst gezien worden. Deze aparte kaartversie van elke speler zal een aangepaste rating krijgen. Sommige ratings zullen verhogen, terwijl bijvoorbeeld die van Kylian Mbappé zal verlagen.

De verschillende ratings van de “Next Generation”-kaarten:

  • Kylian Mbappé (86) – Algemene rating (91)
  • Phil Foden (85) – Algemene rating (84)
  • Théo Hernandez (85) – Algemene rating (84)
  • Christian Pulisic (83) – Algemene rating (82)
  • Jude Bellingham (81) – Algemene rating (79)
  • Eduardo Camavinga (81) – Algemene rating (78)
© EA Sports

Hoe deze kaarten gratis verkrijgen?

Een van deze kaarten krijgen is heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is vóór 14 januari 2022 een potje FIFA spelen om je prijs in ontvangst te nemen. De kaarten worden vanaf 15 december uitgedeeld, maar als je je kaart dan nog niet hebt ontvangen, hoef je je geen zorgen te maken. EA Sports heeft al gewaarschuwd dat er tussen nu en half januari verschillende weggeefacties zullen zijn.

De aanbieding is geldig op alle consoles, met uitzondering van de Nintendo Switch waar een port van FIFA beschikbaar is. Het is trouwens niet mogelijk om de kaart te verkopen voor credits, aangezien ze niet inwisselbaar zullen zijn.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top