Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupé WRC) zijn vierde geëindigd in de Rally van Monza, de slotwedstrijd van het WRC 2021. In de WK-stand eindigt Neuville als derde na wereldkampioen Sébastien Ogier (Toyota Yaris WRC) en vicewereldkampioen Elfyn Evens (Toyota Yaris WRC).
Geen achtste podium voor Neuville en Wydaeghe dit weekend in Monza. Na hun slipper van gisterochtend kregen ze de kloof op de derde plaats van Sordo niet meer gedicht. Neuville won vandaag alle drie de klassementsritten maar moest uiteindelijk tevreden zijn met de vierde plaats. "Ik had een goede ochtend waarbij ik drie klassementsritten won. Mijn focus lag vandaag op het genieten van de laatste klassementsritten van het seizoen met onze Hyundai i20 Coupé WRC, de laatste runs in dit tijdperk van het WRC. We hebben vijf mooie jaren met deze wagen en Hyundai Motorsport gekend. Ik houd er speciale herinneringen aan over. Nu is het uitkijken naar het nieuwe avontuur in 2022. Op naar nog meer memorabele momenten met dit team."

Het WRC 2022 start op 20 januari met de Monte Carlo. Daar zullen de nieuwe hybride WRC's voor het eerst hun opwachting maken.