Na alle miserie doet Moeskroen plots iets wat enkel Westerlo dit seizoen al kon

Sport | Excel Moeskroen moest na een dramatische seizoensstart heel lang wachten op de eerste zege van het seizoen, maar sinds die eerste overwinning er kwam, lijken Les Hurlus plots niet meer te stuiten!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na RE Virton en SK Deinze kreeg nu ook Waasland-Beveren een 2-0 nederlaag om de oren van de rode lantaarn. Moeskroen boekte zo een knappe negen op negen en zijn daarmee bezig op de op één na langste zegereeks van dit seizoen.

Enkel competitieleider KVC Westerlo slaagde er de voorbije maanden ook al eens in om drie opeenvolgende matchen te winnen; de teller van de Kemphanen stopte uiteindelijk op vier. Moeskroen kan dat seizoensrecord dus komend weekend - als rode lantaarn - evenaren. Al zal Moeskroen bij een evenaring wellicht niet langer de rode lantaarn dragen.

Drie opeenvolgende zeges is al wel vrij indrukwekkend in 1B; want per seizoen slagen er niet meer dan twee of drie teams in om dat voor elkaar te brengen. En die teams staan aan het einde van het seizoen meestal in de bovenste regionen van het klassement.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top