Nieuw in Pickx Mix

Nieuw in Pickx Mix: flitsende actie, beklijvend drama en hilarische comedy!

Dit hebben we voor je in petto.

Taken 3

In de actie- en misdaadfilm ‘Taken 3’ zie je Liam Neeson aan het werk als ex-CIA agent Bryan Mills. Net wanneer Bryan en zijn ex-vrouw Lenore (Famke Janssen) weer bij elkaar komen, wordt zij brutaal vermoord. Bryan krijgt de schuld en moet vluchten met de CIA, FBI en politiemacht achter zich aan. Hij zal zelf zijn onschuld moeten bewijzen en de echte moordenaar vatten om zijn dochter Kim (Maggie Grace) te beschermen. Gelukkig heeft hij door zijn ervaring indrukwekkende en unieke skills opgebouwd.

‘Taken 3’ is vanaf 2 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Pimp

Het misdaaddrama en liefdesverhaal ‘Pimp’ brengt je naar de straten van de Bronx. Wednesday (Keke Palmer) groeide op met een pooier als vader en zit nu ook in het vak, maar ze wil een beter leven voor zichzelf, haar moeder en haar vriendin Nikki (Haley Ramm). Voor ze het weet, komt ze in een heftig gevecht terecht met een aartsrivaal die een wel heel gevaarlijk spel speelt.

‘Pimp’ is vanaf 9 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Justified S6

De westernserie ‘Justified’ viel meermaals in de prijzen. Raylan Givens (Timothy Olyphant) is een U.S. Marshal die zijn job op zijn eigen manier uitoefent en het niet te nauw neemt met de wet. Dat bezorgt hem problemen met zijn oversten, maar ook met de misdadigers die hij moet oppakken. Na een schietincident wordt Raylan overgeplaatst naar Lexington, Kentucky, waar hij zijn voormalige schoolgenoot en vijand (Walton Goggins) tegen het lijf loopt. Ontdek nu ook het zesde seizoen!

Seizoen 6 van ‘Justified’ is vanaf 12 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Dirty Grandpa

De komedie ‘Dirty Grandpa’ is één groot feest met Zac Efron en Robert De Niro! De krampachtige advocaat Jason Kelly (Efron) staat op het punt om te trouwen met Meredith (Julianne Hough), de controlerende dochter van zijn baas, waardoor hij vennoot kan worden in de firma. Zijn grootvader Dick (De Niro) vindt dat hij een foute keuze maakt. Met een smoesje lokt hij zijn kleinzoon weg om hem het échte leven te tonen: feestjes, dronken gevechten, karaoke … Kan hij hem overtuigen?

‘Dirty Grandpa’ is vanaf 16 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Man Who Sold his Skin

‘The Man Who Sold his Skin’ is een verhaal dat je niet meer vergeet. Sam Ali (Yahya Mahayni) en zijn vrouw Abeer (Dea Liane) moeten vluchten uit Syrië door de oorlog, waarna Abeer verplicht hertrouwt in Brussel en Sam Ali in Libanon terechtkomt. Om zijn vrouw terug te vinden, heeft Sam Ali papieren nodig. Hij is wanhopig en trapt zo in de val van een controversiële kunstenaar (Koen De Bouw), die van hem een levend Schengenvisum maakt en hem tentoonstelt.

‘The Man Who Sold his Skin’ is vanaf 23 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Father

Het drama ‘The Father’ belicht een aantal thema’s die iedereen in zijn leven tegenkomt: ouder worden, grote veranderingen, identiteit, ouder- en kindrelaties … Voeg daarbij Academy Award-winnaars Anthony Hopkins en Olivia Colman en je krijgt een film die je niet mag missen. Anthony (Hopkins) is een 80-jarige man die alleen woont, maar steeds minder kan vertrouwen op zijn geheugen. Zijn dochter Anne (Colman) probeert hem op te vangen en met de situatie om te gaan. 

‘The Father’ is vanaf 30 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Notorious Nick

‘Notorious Nick’ is een inspirerend sportdrama over underdog Nick Newell (Cody Christian). Nick, een MMA-vechter met maar één arm, krijgt de unieke kans om deel te nemen aan het kampioenschap voor lichtgewichten. Hij is vastbesloten om te winnen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor alle anderen die kampen met fysieke uitdagingen. Sterke film over doorzettingsvermogen, veerkracht en durven gaan voor je dromen.

‘Notorious Nick’ is vanaf 31 december beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Films

Bekijk alles
Top