Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Verwacht je aan veel spanning, avontuur en een komische noot deze keer.

Ontdek de nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus!

The Boss Baby: Family Business

In de nieuwste film over bazige baby’s ‘The Boss Baby: Family Business’ zijn broers Tim en Ed Templeton nu volwassen. Tim is een huisvader met twee schattige dochtertjes, Ed een drukbezette CEO. Het contact is verwaterd, maar dankzij een vleugje magie moeten ze 48 uur lang overeenkomen als baby’s. Samen met een van Tims dochters die geheim agent is, gaan ze undercover om te voorkomen dat alle baby’s in de toekomst verwende monstertjes worden.

‘The Boss Baby: Family Business’ is vanaf 1 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Minari

Wat maakt je een familie? In het aangrijpende drama ‘Minari’ verhuist de Koreaans-Amerikaanse familie Yi van Californië naar het harde, landelijke Arkansas. Jacob (Steven Yeun), de vader, wil er Koreaanse gewassen kweken om door te verkopen. Zijn zoon David (Alan S. Kim) heeft een hartaandoening en zijn vrouw Monica (Han Ye-ri) maakt zich grote zorgen. Ze roepen de hulp in van grootmoeder Soonja (Youn Yuh-jung), die allesbehalve traditioneel is. Terwijl ze zoeken naar een thuisgevoel op een nieuwe plek gaat het de familie Yi niet voor de wind, maar samen doorploeteren ze alle stormen.

‘Minari’ is vanaf 8 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Green Knight

‘The Green Knight’ neemt je mee op een wervelend avontuur terug in de tijd. Sir Gawain (Dev Patel), de koppige en onbevreesde neef van koning Arthur, gaat op queeste om het zwaard op te nemen tegen de mysterieuze Green Knight, die elke man die hij tegenkomt een kopje kleiner maakt. Onderweg vecht Gawain met dieven, geesten en reuzen en wordt zijn karakter op de proef gesteld. Slaagt hij in zijn opdracht en bewijst hij zich tegenover zijn familie en het koninkrijk?

‘The Green Knight’ is vanaf 8 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Night House

‘The Night House’ bekijk je best niet als je alleen thuis bent … Door de onverwachte dood van haar man blijft Beth (Rebecca Hall) in haar eentje achter in het huis dat hij voor haar bouwde naast een meer. Ze doet haar best om haar hoofd boven water te houden, maar al snel krijgt ze last van dromen die sterk op visioenen lijken. Er is iemand in huis die haar roept. Tegen het advies van haar vrienden in begint Beth te zoeken tussen de spullen van haar man, maar wat ze vindt, tart alle verbeelding.

‘The Night House’ is vanaf 11 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Drunk

In de internationale dramakomedie ‘Drunk’ hebben de vier leerkrachten Martin (Mads Mikkelsen), Tommy (Thomas Bo Larsen), Peter (Lars Ranthe) en Nikolaj (Magnus Millang) het gehad op school. Ze zijn moe en hebben ook thuis problemen. Tijdens een gezellige avond voor Nikolajs 40ste verjaardag komt de theorie van de Noorse psychiater Finn Skårderud ter sprake. Die stelt dat mensen altijd een klein gehalte alcohol in hun bloed zouden moeten hebben, omdat dat hen creatiever, opener en gelukkiger zou maken. De vier mannen besluiten het uit te proberen, met wisselend succes.

‘Drunk’ is vanaf 15 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

I Care a Lot

In de originele misdaadkomedie ‘I Care a Lot’ speelt de Academy Award genomineerde actrice Rosamund Pike de rol van de zelfzekere maar sluwe Marla Grayson. Marla werkt als voogd voor oudere personen en tijdens haar werkuren licht ze met veel gemak samen met haar partner Fran (Eiza González) de mensen onder haar hoede op. De geoliede machine begint te sputteren wanneer Marla zich over de rijke Jennifer Peterson (Dianne Wiest) moet ontfermen. Zij verbergt zelf een geheim én heeft een goede connectie met een wispelturige gangster (Peter Dinklage). Heeft Marla haar gelijke gevonden?

‘I Care a Lot’ is vanaf 15 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Escape Room: Tournament of Champions

Na ‘Escape Room’ in 2019 is het tijd voor nog meer spanning in ‘Escape Room: Tournament of Champions’! In de psychologische thriller zitten zes mensen (Taylor Russell, Logan Miller, Indya Moore, Holland Roden, Thomas Cocquerel, Carlito Olivero) tegen hun wil opgesloten in een nieuwe reeks escape rooms. Wat hebben ze met elkaar gemeen? Waarom net zij? Langzaam maar zeker vinden ze antwoorden, maar kunnen ze ooit ontsnappen?

‘Escape Room: Tournament of Champions’ is vanaf 20 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Films

Bekijk alles
Top