Er stond gisteravond geen maat op Giannis Antetokounmpo, de Griekse sterspeler van NBA-kampioen Milwaukee, in de thuiswedstrijd tegen de Los Angeles Lakers. De tweevoudige MVP (2019-2020) schitterde met 47 punten en negen rebounds en leidde de Bucks naar een 109-102 overwinning.
Bij de bezoekers ontbrak LeBron James nog altijd door een buikspierblessure. Mogelijk maakt hij morgen zijn comeback in Boston.

Milwaukee kende als titelverdediger een bleke seizoensstart, mede door flink wat blessureleed. Het team boekte pas de zevende zege in vijftien wedstrijden en staat daarmee teleurstellend elfde in de Eastern Conference.

Washington voert het klassement aan maar leed woensdag een vierde nederlaag (tien zeges), met 97-87 tegen Charlotte. Terry Rozier (19 punten) en Miles Bridges (17 punten) waren het beste bij schot bij de Hornets, die hun vierde overwinning op rij behaalden.

Phoenix, de nummer twee in de Western Conference achter Golden State, pakte een tiende opeenvolgende zege. De Suns zetten voor eigen publiek Dallas opzij met 105-98.