Nieuwigheden die je in december niet wil missen in de TV-optie 'Pickx Mix' van Proximus Pickx

December belooft veel goeds op televisie, voor zowel jong als oud. Denk aan documentaires, mysterieuze misdaadseries of fijne kindershows. Je zal je absoluut niet vervelen.

The Watch

Wat gebeurt er als je in een wereld leeft waar alle misdaad legaal is? Dat is precies wat er aan de hand is in Ankh-Morpork, de hoofdstad van het fictieve Discworld. De ene catastrofe na de andere ligt op de loer en de enigen die het volk kunnen redden van de ondergang, zijn een groep chaotische agenten.

‘The Watch’ is een komische punkrock thriller, geïnspireerd op de ‘Discworld’ boekenreeks van Terry Pratchett. Pratchett was een van de beste fantasy-schrijvers van de vorige generatie. Zijn ‘Discworld’-romans straalden de perfecte balans uit tussen satire, commentaar op maatschappij en goed geschreven dialogen. Pratchett schiep een overgetelijke wereld die schreeuwde om een bewerking voor het kleine scherm. In ‘The Watch’ wordt elke aflevering een nieuw mysterie opgelost, alsof het de CSI van de fantasiewereld is.

‘The Watch’ is vanaf 3 december elke vrijdag om 20u30 te zien op BBC First, beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

When big things go wrong

Dankzij grote technologische vooruitgang zijn ingenieurs in staat enorme constructies te bouwen, zoals reuzentankers, mammoetwolkenkrabbers en adembenemende bruggen. Met zulke enorme afmetingen komen even ontzagwekkende risico's, en wanneer grote dingen misgaan, gaan ze ernstig mis.

‘When big things go wrong’ is verweven met innovatieve beelden, ooggetuigenverslagen en kennis van experts en ontrafelt het mysterie achter deze verwoestende momenten en hun blijvende wereldwijde impact. Van de instorting van de I-35 brug in het hart van Minneapolis tot een ongeluk met een hogesnelheidstrein in Spanje, deze docuserie duikt in een aantal van 's werelds meest verwoestende rampen.

‘When big things go wrong’ is vanaf 17 december elke vrijdag om 20u30 te zien op History TV, beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Moley

Ook aan de jongste kijkers is er gedacht, want zij kunnen kennismaken met Master Moley. Moley heeft MoleTown gered van de kwade tuinman en nu zien alle inwoners hem als hun held en leider. Moley neemt nu dus, met de hulp van Manny, de taak op hem om zijn geliefde Moletown gelukkig en veilig te houden.

Deze nieuwe serie zal de dagelijkse tegenslagen van Moley volgen, terwijl hij door de tunnels van zijn geheime ondergrondse rijk reist en onderweg veel obstakels tegenkomt. Maar met zijn doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en behulpzame vrienden, vindt hij altijd een ingenieuze manier om zichzelf uit een crisis te graven!

‘Moley’ is vanaf 13 december te zien op Boomerang, beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Om deze nieuwe tv-optie te vieren, geven wij Proximus-klanten de kans om Pickx Mix één maand gratis te proberen. Daarna betaal je voor dit optiepakket 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix! 

Top