Kijktips voor een koud weekend

Films |

Het belooft koud te worden dit weekend, dus het is het ideale moment om onder een dekentje voor de televisie te kruipen. Maar wat kan je kijken? Proximus Pickx maakt een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Gladiator

Je wordt teruggekatapulteerd naar de Romeinse tijd, in het verhaal van een machtige generaal die gedwongen wordt een gewone gladiator te worden. De zoon van de keizer is woedend als hij als erfgenaam wordt gepasseerd ten gunste van de favoriete generaal van zijn vader. Hij vermoordt zijn vader en regelt de moord op de familie van de generaal, en de generaal wordt als slaaf verkocht om als gladiator te worden opgeleid. Maar zijn populariteit in de arena bedreigt de troon.

Bekijk ‘Gladiator’ op vrijdag 19 november om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Falling

Wanneer de 80-jarige onafhankelijke boer Willis naar Los Angeles reist om voor onbepaalde tijd bij zijn zoon John en zijn gezin te verblijven, botsen hun zeer verschillenden werelden. Willis is mentaal aan het aftakelen en zijn agressiviteit is zowel bijtend als grappig. Hij brengt oude wonden uit het verleden en jaren van wederzijds wantrouwen weer aan de oppervlakte.

‘Falling’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Zaterdag: The Revenant

Tijdens een verkenningstocht door de onbekende wildernis in 1823, raakt de grensbewoner Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) levensgevaarlijk gewond door een brute berenaanval. Wanneer een lid (Tom Hardy) van zijn jachtteam zijn jonge zoon (Forrest Goodluck) doodt, moet Glass zijn overlevingstechnieken gebruiken om een weg terug naar de beschaving te vinden. Getroffen door verdriet en gedreven door wraak, trekt de legendarische pelsjager door het besneeuwde terrein om de man op te sporen die hem heeft verraden.

Bekijk ‘The Revenant’ op zaterdag 20 november om 19u50 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Sing

Koala Buster Moon leidt een theater dat ooit enorm succesvol was, maar nu riskeert dicht te gaan. Als eeuwige optimist, en een beetje een schurk, houdt hij boven alles van zijn theater en zal hij alles doen om het te behouden. Nu zijn levensdoel in duigen dreigt te vallen, grijpt hij dus een laatste kans om zijn levenswerk in haar oude glorie te herstellen door 's werelds grootste zangwedstrijd te organiseren. Vijf deelnemers komen naar voren: een muis, een schuchtere olifant, een varken, een gorilla en een punkrock stekelvarken. Leuk weetje: op 22 december komt ‘Sing 2’ in de cinema.

'Sing’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

 

Zondag: Code van Coppens

Ook deze week is het op zondagavond tijd om een twee duo’s bv’s op te sluiten in een kamer voor puzzels en raadsels. Deze week is het de beurt aan Conner Rousseau en Guga Baùl, en An Lemmens en Ann Van Elsen. Ze laten zich door Staf en Mathias opsluiten in het spookachtige Onze-Lieve-Vrouw-Coppens College. Daar zwerft een oude zuster nog altijd rond. Wie ontsnapt als eerste?

Bekijk ‘Code van Coppens’ op zondag 21 november om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Clickbait

Nood aan een spannende miniserie die je gedurende acht afleveringen niet zal loslaten? Dan is ‘Clickbait’ perfect. Het verhaal start wanneer de onschuldig ogende familieman Nick Brewer wordt ontvoerd. Video’s van hem worden op het internet verspreid, waarop staat dat hij een vrouw vermoord heeft en zelf zal sterven als de clip vijf miljoen keer bekeken wordt. Het is nu aan de politie om uit te zoeken of de uitspraken in de video’s kloppen en wie Nick ontvoerd heeft. Maar misschien zit zijn pientere maar impulsieve zus wel op een beter spoor.

Ontdek ‘Clickbait’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top