Deze films vieren de relatie tussen mens en dier

Films |

Of je nu een kat, een hond, een konijn of een schildpad hebt lopen, iedereen weet dat je met elk van deze diertjes een warme band kan opbouwen. Gelukkig zijn deze vriendschappen tussen mens en dier ook filmmakers niet ontgaan. Zij blikten enkele hartverwarmende vriendschappen in die je zeker mag niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Dogs'

In de Netflix-docureeks krijgen we zes aparte verhalen te zien van honden en hun baasjes. In de eerste drie afleveringen draait alles om de hond en de rol die de viervoeter opneemt in een gezin. De laatste drie afleveringen zijn gewijd aan vrijwilligers die de beestjes van straat plukken, opvangen en een beter leven geven. In één van de afleveringen komen we zelfs te weten hoe een baasje en een hond van elkaar gescheiden raakte door de Syrische burgeroorlog. Gelukkig doet het baasje er in het laatste geval alles aan om zijn trouwe metgezel terug te vinden. Als dat geen echte liefde is!

Ontdek ’Dogs’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Marley and Me’

John en Jenny zijn klaar om aan kinderen te beginnen. Althans, dat denken ze toch. Het koppel neemt een kleine jonge labrador genaamd Marley in huis om na te gaan of die kinderwens ook realiteit kan worden. Maar daar stopt het sprookje: de kleine Marley is immers niet van plan om braafjes stil te zitten en te luisteren. Hij wil liever spelen, op avontuur gaan en het leven van zijn baasjes zuur maken. Van een ultieme relatietest gesproken!

Ontdek ‘Marley and Me’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘The Healing Powers of Dude’

De elfjarige Noah heeft een probleem: hij kampt met sociale angsten en durft niet naar school gaan. Hij vreest immers dat elke kleine misstap die hij zou kunnen begaan, zal eindigen in pesterijen. Gelukkig weten Noahs ouders wel raad met zijn probleem. Zij voorzien Noah van een klein hondje die als emotionele steun moet dienen als hij het moeilijk heeft. Samen trotseren ze de schoolomgeving en overkomen ze alle angstgevoelens.

Ontdek ‘The Healing Powers of Dude’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

‘Ratatouille’

Disney’s Ratatouille kan en mag niet ontbreken op deze lijst. Dat blijkt tenminste als we de liefdevolle relatie tussen ober Alfredo en zijn rat Remy onder de loep nemen. Remy is een Parijs knaagdier dat in de voetsporen wil treden van meesterkok Auguste Gusteau. Helaas is hij een rat en die kunnen maar moeilijk een restaurant beginnen in de grote mensenwereld. Gelukkig voor Rem treft hij Alfredo op zijn pad. Deze jonge knaap weet niets af van koken, maar zou het restaurant van Auguste Gusteau op termijn moeten overnemen. In hun poging om het restaurant uit kwaadaardige handen te houden, besluiten deze twee kleurrijke figuren dan ook samen te werken… en te koken!

Ontdek 'Ratatouille' op Disney+ vanaf beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Meer info over onze tv-opties vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top