'Fresh Screens' bezorgt je koude rillingen bij de introductie van ‘Halloween Kills’

Films | Het programma ‘Fresh Screens’, exclusief te volgen op de zender Pickx+, brengt je wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de filmwereld. In de volgende aflevering ontdek je meer over het volgende deel van een iconische saga. ‘Halloween Kills’ keert terug met Michael Myers die meer dan ooit terreur wil zaaien in Haddonfield, maar deze keer wordt hij bovendien nog door anderen opgejaagd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Veertig jaar geleden kwam de eerste film van deze saga uit, toen ook al met seriemoordenaar Michael Myers in de hoofdrol. We wisten toen nog niet dat deze film zou uitgroeien tot een van de grootste horrorsaga’s ter wereld. Intussen werden al twaalf films in de franchise gemaakt en keer op keer wordt menig horrorliefhebber wild van de sensatie in de films.

Dit jaar komt er een gloednieuwe film bij. Alle precedenten staan in het teken van de obsessie van Michael Myers met het vermoorden van Laurie Strode. Met die trend wordt in de volgende film gebroken en wordt de jager de prooi van andere moordlustigen. De inwoners van de stad verenigen zich om een einde te maken aan de terreur van Myers. Ze vinden dat het tijd wordt dat de angstaanjagende en eveneens machtige psychopaat een halt wordt toegeroepen.

Volwassen geworden

Jason Blum, producer van de film, komt in ‘Fresh Screens’ aan het woord. Hij legt uit dat de burgers zich meer dan ooit willen laten horen. Ze aarzelen niet om vijandig te worden en doen er alles aan om de nachtmerrie van Myers te beëindigen. De succesvolle regisseur David Gordon Green bevestigt dat terwijl sommigen zich op de achtergrond houden, anderen meer dan ooit klaarstaan om te vechten.

Bij de productieploeg horen ook Jamie Lee Curtis en acteur Anthony Michael Hall. Die laatste speelt Tommy Doyle, de vriend van Laurie die zijn vriendin koste wat het kost wil verdedigen. De kleine jongen uit de originele films groeide uit tot een volwassen man en belichaamt de echte missie van de film: mensen van de stad bij elkaar brengen om het samen op te nemen tegen Michael. 

Hoewel het scenario van deze ‘Halloween Kills’ anders is dan de vorige films, bezit deze versie wel alle aspecten van een echte horrorfilm. De film zal ongetwijfeld zowel fans als nieuwe liefhebbers van het genre verleiden. Wat er met Michael Myers gebeurt, zal je in de bioscoop moeten gaan ontdekken…

Meer weten over deze films en al het laatste bioscoopnieuws? Stem dan aanstaande zondag 21 november om 19u af op Pickx+ voor de nieuwste aflevering van 'Fresh Screens' op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket? Dan kan je Pickx+ terugvinden op zender 263. Ontdek het volledig Pickx+-aanbod via de tv-optie ‘Pickx All Stars’

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top