Fresh Music presenteert: muzikanten met meer dan 100 (!) tatoeages

In deze aflevering van ‘Fresh Music’ focussen we even niet op de muziek zelf, maar op de opmerkelijke verschijning van enkele artiesten. Deze week op het menu: muzikanten die meer dan 100 tatoeages op hun lijf hebben staan! Het lijdt geen twijfel dat het mode is om van je lichaam een kunstwerk te maken, maar sommige sterren gaan hierin wel erg ver.

Ed Sheeran

De Britse zanger heeft nooit onthuld hoeveel tatoeages hij nu eigenlijk precies heeft, maar het is een veilige gok dat hij de grens van 100 al gepasseerd is. In feite laat hij tatoeages zetten bij elke mijlpaal in zijn leven: dingen waaraan hij een herinnering wil, of feiten waarop hij bijzonder trots is. Zo heeft hij bijvoorbeeld een enorme leeuw, het nationale symbool van het Verenigd Koninkrijk, op zijn borst. Die liet hij plaatsen nadat hij drie volledige concerten in het beroemde Wembley Stadium had gespeeld – een uitzonderlijke prestatie in de carrière van de zanger, waar hij al lange tijd van droomde.

Travis Barker

De drummer van Blink 182 verzamelt al jaren tatoeages. In totaal heeft hij er liefst 107. Hij heeft momenteel een relatie met reality-ster Kourtney Kardashian, wier naam hij op zijn borst heeft getatoeëerd. Een andere makkelijk op te merken tatoeage is een racevlag in zijn nek, waarmee hij zijn liefde voor zijn favoriete automerk Cadillac tot uitdrukking brengt. Een paar weken geleden liet hij nog een nieuw stuk aan zijn collectie toevoegen. Hij en Machine Gun Kelly hebben een tatoeage met dezelfde zin: “Born with Horns”. Dit is de titel van MGK’s zesde studio-album, dat ze samen hebben gemaakt.

Benji Madden

Benji Madden is de gitarist van de band Good Charlotte, die hij oprichtte met zijn tweelingbroer Joel, de zanger. Zijn lichaam is bedekt met tatoeages, waarvan er een is opgedragen aan zijn vrouw, Cameron Diaz. De naam van de actrice staat namelijk op zijn borst getatoeëerd. Hij heeft ook de bovenkant van zijn hoofd getatoeëerd met een enorme doodskop. Die laatste tatoeage is echter alleen maar zichtbaar wanneer hij zijn haar scheert…

 Ontdek ‘Fresh Music’ deze donderdag 18 november om 19 uur op Pickx+ (kanaal 13). Woon je in Brussel en heb je het Nederlandse tv-pakket? Dan kan je Pickx+ vinden op kanaal 263. Ontdek het volledige aanbod via de tv-optie Pickx All Stars!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Muziek

Bekijk alles
Top