New England Patriots willen hun overwinningsreeks voortzetten in NFL Week 11

Sport | Met een nieuwe week breekt eveneens een nieuwe reeks wedstrijden in de NFL. In week 11 kunnen we genieten van spektakel op donderdag en zondag. De Patriots reizen naar Atlanta en ook het duel tussen de Steelers en de Chargers belooft spanning op te leveren. Beide wedstrijden zijn live op de zenders van Eleven Sports te volgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Patriots op jacht naar vijfde opeenvolgende succes

Donderdag staat er een op het eerste zicht oneerlijk duel tussen de New England Patriots en de Atlanta Falcons op het programma. De Patriots verkeren in topvorm en wonnen inmiddels vier keer na elkaar. Vorige week leverden ze misschien wel hun beste prestatie van het seizoen tegen de Cleveland Browns. Die wedstrijd eindigde maar liefst met 45 tegen 7 punten in het voordeel van de Patriots. Vooral de schitterende Mac Jones had een groot aandeel in het doelpuntenfestival van zijn ploeg. 

Toch zal de franchise uit New England voorzichtig moeten zijn. Bij wedstrijden waarbij op voorhand duidelijk is wie de beste is, kan de tegenstander soms op de verrassing spelen. De Falcons bezitten over minder kwaliteit en spelen op papier minder regelmatig. In New Orleans konden ze nipt winnen, maar tegen de Dallas Cowboys gingen ze fel onderuit met 43-3. Hopelijk kan de ploeg van Arthur Smith recupereren van hun grootste verlies sinds de nederlaag tegen Kansas City in 2004. Die wedstrijd eindigde toen op 56-100.

Chargers versus Steelers

De Pittsburgh Steelers moeten hun hoofd terug oprichten na een slordige wedstrijd bij de Detroit Lions, een wedstrijd die ze anders altijd moesten winnen. Bij afwezigheid van hun quarterback Ben Roethlisberger maakten de mannen van Mike Tomlin te veel fouten waardoor ze strandden op een gelijkspel van 16-16 in de toegevoegde tijd. 

De Steelers zullen niet te lang mogen treuzelen, want zondag wacht hen al een moeilijke wedstrijd tegen de Los Angeles Chargers. Ook zij zijn na drie nederlagen in vier wedstrijden niet in hun beste vorm. Justin Herbert lijkt zijn prominente rol te verliezen waardoor ook de wedstrijd tegen de Minnesota Vikings (20-27) niet op een succes uitdraaide. 

De Chargers zullen snel moeten recupereren, willen ze de rest van het seizoen nog een hoog niveau ambiëren. De wedstrijd van aanstaande zondag in SoFi Stadium is van groot belang en ondanks de minder goede wedstrijden van de afgelopen weken, begint de ploeg uit Los Angeles als favoriet aan de wedstrijd tegen de Steelers. 

Volg de NFL-wedstrijden het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de Pickx Sports-optie van Proximus.

Het NFL Week 11-schema:

donderdag 18 november

New England Patriots - Atlanta Falcons: vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

zondag 21 november

Pittsburgh Steelers - Los Angeles Chargers: vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top