'Saartje' ontvangt vandaag twee getalenteerde televisiegezichten: Sven De Ridder en Britt Van Marsenille

Films | Zoals je weet is de talkshow 'Saartje' inmiddels aan haar tweede seizoen toe. Deze week ontvangt onze presentatrice twee persoonlijkheden die geboren lijken te zijn voor een carrière op televisie: Sven De Ridder en Britt Van Marsenille.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het format van het programma blijft hetzelfde als vorig seizoen, dat afgelopen zomer te zien was op Pickx+. Saartje Vandendriesschie ontvangt twee BV’s op haar sofa voor een diepgaand gesprek. Bijzonder in de televisiewereld is dat zelfs Saartje bij het begin nog niet weet waar de aflevering over zal gaan. Als interviewer moet je daarvoor echt wel uit het juiste hout gesneden zijn, en dat bewijst Saartje al door een eerste seizoen succesvol te beëindigen.Gemaakt voor televisie


In deze derde aflevering zien we Sven De Ridder als eerste opdraven. De Antwerpse acteur is niet helemaal een nobele onbekende voor Saartje. Hoewel ze nooit samen een podium hebben gedeeld, zag Sven Saartje wel eens acteren in haar studentenjaren. Ze houden daar fijne herinneringen aan over. Vlaanderen kent De Ridder vooral als acteur en regisseur van het Echt Antwaarps Theater, maar sinds 2018 nam hij afscheid van dat gezelschap om zijn eigen koers te varen. Hij acteerde onder meer in reeksen als 'Fair Trade' en 'Cordon', of films als 'Torpedo' en 'Red Sandra'. Op de zetel onthult De Ridder onder meer hoe de coronacrisis invloed had op zijn acteercarrière en de praktische problemen die na het versoepelen van de maatregelen volgden. "Gelukkig heb ik mijn theatercarrière als basis", zegt De Ridder onder meer.

Kort na Svens introductie mag ook Britt Van Marsenille aantreden. Saartje kent Britt natuurlijk van de wandelgangen van de VRT, maar in het collectieve Vlaamse geheugen staat ze vooral bekend als presentatrice van 'Factcheckers', het programma op Eén waar elke week drie populaire bewerkingen worden onderzocht op hun waarheidsgehalte. Britt mag nog niet te veel details geven over het nieuwe seizoen van het programma, maar vertelt wel honderduit over haar band met haar medepresentatoren, haar passie voor bijen en haar persoonlijk leven.

De derde aflevering van het nieuwe seizoen van 'Saartje' wordt op 18 november om 22 uur en op 19 november om 16 uur op Pickx+ uitgezonden (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263!

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer

Lees hier meer over 'Saartje':

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top