Komaan, op naar de Rode Neuzen on Tour!

Muziek |

Van 20 tot en met 25 november kleurt heel Vlaanderen rood voor de zesde Rode Neuzen Dag en een heuse Rode Neuzen on Tour, toch? Al het geld dat initiatiefnemers VTM, Q News, Het Laatste Nieuws en Belfius inzamelen bij hun actie rond mentaal welzijn bij jongeren, komt in het Rode Neuzen Fonds terecht dat de Koning Boudewijn Stichting beheert. Trek dus in deze week vol muziek en verrassende activiteiten naar een van de 12 locaties waar de gigantische Rode Neus halthoudt en waar muzikanten als Sean Dhondt en 2 Fabiola voor de nodige ambiance zorgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het startschot voor de Rode Neuzen Dag wordt gegeven bij de finale van ‘Belgium’s Got Talent’ op vrijdag 19 november. De Rode Neus wordt dan feestelijk op pad gestuurd naar de eerste locatie, in Roeselare. In elke stad die de Rode Neuzen on Tour aandoet, zijn er unieke activiteiten gepland en is er vooral veel muzikaal vuurwerk.

Zo tekent Sean Dhondt voor een spectaculaire circusshow in Sint-Niklaas en bouwt dj Dimitri Wouters in Aalst een stevig feestje. In Tienen is het dan weer aan Get Ready! en 2 Fabiola om voor de ambiance te zorgen bij ‘Tienen om te Zien.’

Qmusic pakt de hele week ook uit met een aangepaste programmatie en stelt zelfs zijn playlist te koop. Luisteraars kunnen via sms een verzoeknummer aanvragen voor 1 euro en zo Rode Neuzen Dag steunen.

De volledige planning per locatie vind je terug op rodeneuzendagontour.beOp elk van de 12 locaties waar de Rode Neuzen Dag on Tour halthoudt, kan het publiek ook gratis langskomen van 7 tot 10u, en van 16 tot 19u om de sfeer mee te beleven.

Op vrijdag 26 november om 20u40 zendt VTM ook de ‘Liefde voor Muziek Special’ uit, een speciale uitzending die in het teken staat van Rode Neuzen Dag. Gene Thomas, Regi Penxten, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings zullen daarin nummers zingen die gekozen werden door veerkrachtige jongeren.

Na het aangrijpende 'Vechter' met Camille vorig jaar, is Regi’s epische versie van 'Lost Without You', de wereldhit van Frey Ridings, trouwens dé song van Rode Neuzen Dag 2021. De aangrijpende cover wordt gebracht door toptalent en Regi Academy-winnares Pauline.

Bekijk ‘Liefde voor Muziek Special' op vrijdag 26 november om 20u40 op VTM, of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top