Deze programma's zijn momenteel een hit op Netflix

Het is koud en de dagen worden korter. Wat is er dan fijner dan even languit op de zetel te liggen om Netflix te kijken. Proximus Pickx snuisterde door de titels en geeft je enkele tips over de grootste hits van het moment op het streamingsplatorm.

Love Hard

Het is eindelijk zo ver: het kerstseizoen op tv is begonnen. Zoals elk jaar tijdens de feestdagen probeert Netflix je te betoveren met de beste reeksen en films in het eindejaarsthema. Misschien geniet je dan wel van deze film. Het verhaal gaat over Nathalie (Nina Dobrev), een ongelukkige en verliefde jonge vrouw. Ze maakt teleurstellende dates mee, tot ze via een app de perfecte man tegenkomt. Het is liefde op het eerste gezicht en zelfs in die mate dat ze hem wil verbazen door hem thuis te verrassen om samen Kerstmis te vieren. Tot haar verbijstering ziet ze daar niet de man die ze verwachtte. Dit verhaal bevat alle criteria waaraan een kerstfilm moet voldoen!

Ontdek ‘Love Hard’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Les rois de l'arnaque

283 miljoen euro. Dat is hoeveel deze “oplichters” verdienden aan een systeem van fraude dat enerzijds geniaal en anderzijds hoogst illegaal was. Deze documentaire vertelt het verhaal van Samy Souied, Marco Mouly en Arnaud Mimran. Zij organiseerden een van de grootste fraudepraktijken van Europa. Ze profiteerden van de mazen in de CO2-markt en richtten fictieve bedrijven op. Daarbij gingen dankzij ondermijnde btw-regels aan de haal met een grote winst. De documentaire lijkt wel op fictie, maar eigenlijk is het de harde realiteit. Bovendien is de docu des te spannend door het extravagante karakter van Marco Mouly. Je zou zijn misdaden bijna vergeten door zijn speciale persoonlijkheid. De documentaire volgt het politieonderzoek naar de zaak, alsook het huidige leven van de oplichters. 

Ontdek ‘Les rois de l'arnaque’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Maid

In de miniserie ‘Maid’ kan de kijker het verhaal van Alex Russell volgen. De 25-jarige alleenstaande moeder wordt gedwongen om haar woning te verlaten wanneer haar vriend Sean weer eens agressief wordt. Ze vlucht in het holst van de nacht met haar dochtertje Maddy onder de arm. Met slechts 18 dollar op zak ruilt ze haar huis in voor een lange reis vol valkuilen waarin ze haar leven terug probeert op te bouwen. Daarbij doelt ze vooral op één ding: haar dochter een beter leven schenken. Toch belandt de vrouw uiteindelijk op straat en gaat ze onderbetaald werken als huishoudster om te overleven.

Ontdek ‘Maid’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Catching Killers

Wat is er spannender dan het onderzoek naar seriemoordenaars? Deze documentairereeks neemt je mee in het brein van de moordenaars. Wat gaat er in hun hoofd om? Wat zet hen aan tot actie? De Catching Killers proberen die vragen te beantwoorden door middel van exclusieve interviews en nooit eerder vertoonde beelden en archiefdocumenten. Naast de psychologie van de moordenaars gaat de reeks ook mee met het onderzoek dat tot de arrestatie van de daders leidt. Je leert tijdens deze docureeks alles over hoe een misdaad wordt geanalyseerd en bestraft.

Ontdek ‘Catching Killers’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top