Deze celebs wil je volgens 'Fresh Music' zeker niet als buren

Muziek |

Elke week kom je in ‘Fresh Music’ het nieuwste van het nieuwste te weten over de muziekwereld. In deze aflevering passeren enkele beruchte feestvierders de revue die je wellicht niet als buur zou willen hebben...

Door Pickx

Deel dit nieuws

Machine Gun Kelly

De Amerikaanse rapper Machine Gun Kelly staat erom bekend tijdens zijn concerten de boel op stelten te zetten en die gewoonte trekt hij ook thuis graag door. Dat blijkt tenminste als we de geruchten mogen geloven die rondgaan in de de Amerikaanse stad Los Angeles waar de rapper, in één van de buitenwijken, een woning heeft. 

Naar verluidt wou Machine Gun Kelly vorig jaar in april een gigantisch feest houden voor zijn dertigste verjaardag. Dat kon niet doorgaan in een lokale nachtclub omdat er in april nog een lockdown heerste in Los Angeles waardoor alle horecazaken gesloten bleven. Kelly, die zich steevast in hogere sferen begeeft sinds hij zijn American Dream najaagt, vond dat niet kunnen. Daarom organiseerde de rapper een feest bij hem thuis en hiermee schrikte hij in één klap de hele buurt op.

Dat blijkt toch als we de woorden uit de mond van Jeff Lewis mogen geloven, deze Amerikaanse televisiepersoonlijkheid woont op enkele tientallen meters van Machine Gun Kelly en vertelde in een podcast over het beruchte verjaardagsfeestje van de Amerikaanse rapper. Volgens Lewis palmden tientallen auto’s van Kelly’s gasten op een avond de straat in en blokkeerden ze de opritten van de bewoners. Bovendien galmde de muziek van het feest tot een stuk in de nacht doorheen Sherman Oaks, de wijk waarin Kelly’s villa staat. 

Omdat het voorval tot grote ergernis leidde bij de buurtbewoners, verontschuldigde de Amerikaanse rapper zich door enkele flessen van zijn beste champagne op te sturen naar zijn buren. Die zouden op die manier toch nog iets overhouden aan de dertigste verjaardag van de man, buiten een slapeloze nacht.

Drake

Ook Drake is niet vies van een feestje meer of minder. De Canadese rapper kocht zich enkele jaren geleden een stulpje in de beruchte Hidden Hills-wijk in Los Angeles dat maar liefst 1,161 vierkante meter groot is. Daarin gaf hij al meerdere party’s en dat zinde zijn buren niet zo. Om een potentiële burenruzie in de kiem te smoren, stuurde Drake geen fles champagne op zoals Machine Gun Kelly. Drake bood aan om de villa’s en aanpalende eigendommen van zijn buren over te kopen. Dat lukte en nu heeft Drake nog meer plaats om ongestoord zo veel mogelijk wilde feestjes te geven. Het kostte hem wel 2,85 miljoen dollar.

Justin Bieber

Justin Bieber heeft een patent op talloze hits maar blijkbaar ook op intense burenruzies. Sinds de 27-jarige Canadees in het huwelijksbootje stapte met Hailey Baldwin en zich in Beverly Park is gaan vestigen, regent het klachten van de inwoners van die wijk. Actrice Kristen Bell en haar echtgenoot deden onlangs een boekje open over de fratsen die Bieber uithaalde en verwijzen met ergernis naar de vele muziek, de talloze feestjes en de opdringerige papparazi die dankzij Bieber de wijk onveilig maken. “Het lijkt wel oorlogsgebied”, zuchtte het koppel in Amerikaanse media.

Overlast lijkt bovendien een rode draad te zijn in het leven van Bieber. In 2013 raakte immers bekend dat de Canadese superster zijn buurman had belaagd en in dronken toestand schade had toegebracht aan diens woning. Biebers toenmalige woedeaanval had 20.000 dollar aan schade aangericht en volgens de rechtbank moest hij nog eens 60.000 dollar betalen... 

Ontdek 'Fresh Music' komende zaterdag om 19u00 uur op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je het Nederlandse tv-pakket? Dan kan je Pickx+ vinden op kanaal 263. Ontdek het volledige Pickx+ aanbod via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top