Volg zondag 14 november vanaf 15u50 de Dreamhack Open November Grand Final, live hier op Pickx Esports, maar ook op TV via Pickx Live (enkel voor Proximus-abonnees). Welk team gaat er vandoor met de cash prize van $50 000 en een plaats in de 15e ESL Pro League Conference?

De CS:GO-wereld is nog aan het bekomen van de grote finale van de Major, waarin NAVI het opnam tegen G2 Esports, en de Oekraïense organisatie voor het eerst een toernooi van Valve in de wacht sleepte. Het is alweer tijd voor de volgende etappe, want het circuit krijgt weinig tijd om uit te blazen.

Livestream :

Aanstaande woensdag komen de teams van de Europese subtop bijeen voor de Dreamhack Open November, de laatste etappe van het Dreamhack Open 2021-circuit. Onder hen vinden we enkele bekende namen terug, zoals Fnatic, forZe, MOUZ, en ENCE.

Naast de hoofdprijs van 50 000 dollar voor de kampioen, biedt dit toernooi de deelnemers ook een kans op een ticket voor een nog grotere competitie. De winnaar kwalificeert zich namelijk voor de 15e ESL Pro League Conference. Dreamhack Open November wordt dus het toernooi van de laatste kans voor deze teams.

Je hebt het begrepen: schakel deze zondag om 15u50 in op Pickx Esports of voor je tv op Pickx Live om de grote finale te volgen!