Het datingbureau opent zijn deuren weer in 'Cupido Ofzo'

Datingshows zijn niets nieuw, maar vorig jaar opende VTM toch een speciaal datingbureau op televisie. In ‘Cupido Ofzo’ gaan singles met een beperking of stoornis op zoek naar hun ideale partner. Het datingbureau had zoveel succes, dat er op 17 november een tweede seizoen start.

Voor dit tweede seizoen openen Ruth Beeckmans en Frances Lefebure hun datingbureau ‘Cupido Ofzo’ en verwelkomen ze opnieuw zes singles die op zoek zijn naar de ware. Ieder van de singles heeft een beperking of stoornis, wat het voor hen niet gemakkelijk maakt om te daten. Maar Ruth en Frances nemen het op zich om een date op poten te zetten en Cupido raak te laten schieten.

‘Zoals iedereen weet, ben ik de grootste supporter van de liefde. Voor iedereen. Ik ben dus ontzettend gelukkig dat ik mij mee met Ruth kan inzetten voor de toekomst van enkele mensen die hun geluk zoeken in ons datingbureau. Ik zal er alles aan doen om dat tot een mooi einde te brengen’, vertelt Frances in een persbericht.

Prille koppeltjes

Dit jaar gaat het er in ‘Cupido Ofzo’ een klein beetje anders aan toe. Als een date namelijk niet slaagt, gaan Frances en Ruth op zoek naar een andere mogelijke partner. Slaagt een date wel, dan volgen we het prille koppeltje ook achteraf. Zo gaat de kijker mee terwijl de daters niet alleen elkaar maar ook elkaars familie, vrienden en leefwereld leren kennen!

Bekijk ‘Cupido Ofzo’ vanaf woensdag 17 november om 21u45 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Films

Bekijk alles
Top